pátek 7. srpna 2015

Autodiagnostika obd ii

KLIMATIZACE SERVIS LIBEREC. Dezinfekce klimatizace ozónem. Vyžijte neuvěřitelných vlastností OZÓNu (O3). Ozon se řadí mezi nejsilnější dezinfekční a oxidační činidla. Nezbude než navštívit servis, ale běžnou údržbu klimatizace zvládnete i.

Samotný proces čištění ozonem probíhá podobně jako u spreje v . Chcete mít opravdu 1 vydezinfikovaný automobil, zbavený nepříjemných zápachů, virů, bakterií, plísní, roztočů a . Servis, plnění a čištění klimatizace Brno. Odhalením netěsností snížíme náklady na údržbu klimatizace,. Ozón Makerem Magneti Marelli.


V systémech klimatizací vznikají bakterie a plísně, které zde naleznou ideální životní podmínky. Vyzkoušejte desinfekci klimatizace ozonem , s jejíž pomocí se hravě zbavíte nejen mnoha nebezpečných virů a bakterií, ale i nepříjemného zápachu ve voze. Naše vybavení jsme doplnili o nový, výrazně výkonnější ozon maker pro dezinfekce.

Zde se dočtete více na téma čištění klimatizace. Ozon - trojmocný kyslík patří mezi nejsilnější dezinfekční a oxidační činidla . Nabízíme servis, čištění a regenerace klimatizací. Máte ve vašem vozu nepříjemný zápach, trápí vás alergie a chcete pro sebe a své pasažéry čistý interiér bez bakterií? Auto detailing - čištění a dezinfekce interiéru, klimatizace automobilů ozónem. Ozonové čištění vozu je nejnovější technologii v oblasti dezinfekce využívaná předně ve zdravotnictví.


Likviduje nepříjemný zápach klimatizace a vnitřního . Dnes ušetříte 6Kč díky slevě. Vzhledem k nahromaděné energii je molekula ozonu velmi nestabilní a po krátké. Provádíme dezinfekci klimatizace pěnou nebo ozonem.


Pneu Procházka nabízí kompletní služby pneuservisu pro všechny druhy vozidel. K dezinfekci ozónem dochází prasknutím buněčné stěny. Ozon je tisíckrát silnější dezinfekční prostředek než chlór a likviduje také patogeny, které chlór není schopen zlikvidovat.


Potom můžete využít naši novou službu - ozónové čištění klimatizace. Nabízím profesionální dezinfekci klimatizace a zároveň i celého interiéru vašeho vozu pomocí ozonového . Chcete zažít opravdu 1 vydezinfikovaný automobil, zbavený .

Toto zařízení se stalo naším . Desinfekce klimatizace ozonem O- cena 39- Kč. Servis klimatizace včetně čištění 3Kč. V kabině vozu vytváří ozón (přístroj není časově přednastaven), který vyčistí a . Plnění a čištění klimatizací.


V rámci základního servisu klimatizace provedeme. Generátor ozónu Sanycar nahrazuje nedostatečné čištění interiéru a klimatizace ručním čištěním , pomocí chemických sprejů a dalších .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...