pondělí 13. června 2016

Parní čištění aut

Vítáme Vás na stránkách naší firmy. Naše společnost Vám nabízí velmi kvalitní služby v oboru parního čištění. Neváhejte a využijte našich služeb.


Zabýváme se parním čištěním vozidel Pro čištění a ošetření vozidel používáme profesionální parní techniku, autokosmetiku od. Mytí aut , interiéru a domácnosti.

Zajišťujeme mytí a čištění automobilů převratnou ekologickou parní metodou. Nabízíme kompletní řešení pojistných událostí. Provozujeme také autopůjčovnu . Parní technologie bezpečně zničí roztoče, bakterie a viry v interiéru Vašeho vozu. Nejenom v Evropě se mobilní parní čištění vozidel stává velmi populární.


Neděláme kompromisy na úkor kvality. Nerozlišujeme mezi malým vozem a SUV. Pokud myjeme karoserii, vždy je součástí i aplikace .

Hloubkové čištění a dezinfekce - likvidace virů, bakterií a alergenů z interiéru auta. Provádíme ruční mytí vozidel. Parní mytí šetrně očistí karoserii vašeho vozu a to bez jakéhokoli odpadu. Dále nabízíme čištění exteriéru i interiéru vozidel.


Specializujeme se na vysoce účinnou a ekologickou metodu čištění automobilů párou. Již zavedené provozy myček aut mají čističku odpadních vo ale nové provozy a menší autosalony tímto často nedisponují. Parní čištění je ideální pro lidi, kteří . Jsme firma, která se zabývá ekologickým parním čištěním vozidel, sedacích souprav, koberců a matrací. Nejmodernější technologie čištění aut v centru Zlína – ul.


Vaše auta budou čistá, suchá – reprezentativní ! Kompletně vyčistíme interiér . Ekologické čištění suchou párou. Mobilní parní čištění aut - Chebská 21 As, Karlovarský Kraj, Czech Republic - Rated 4. Reviews Auto nyvycistil Hádal se se sousedem. Vy nakupujete, my čistíme. Dopřejte svému autu během svých nákupů nadstandardní péči a svěřte ho do rukou profesionálů, kteří se vyznají v ekologickém mytí .

Vysáváme, tepujeme a dezinfikujeme sedadla a textilní části interiéru parní technologií, čistíme a. Nevyberete si u nás žádný program na čištění interiéru? Základna mobilního čištění v Hranicích u Sportovního centra Naparia . Dalšími oblastmi, kde s vysokou účinností využíváme parního čištění , jsou venkovní podlahy. Dále pak ruční mytí či čištění interiérů aut.


Jedná se o suché čištění, bez odpadu, s minimální spotřebou vody . Ruční mytí, čištění interiéru, strojní leštění a ochrana laku, nano-keramická. Mezi naše další služby patří také strojní leštění světel, parní mytí motorového . K čištění interiéru používáme jako jediní v našem regionu moderní výkonné parní čističe tzv. Pro toto čištění nejsou potřeba chemické připravky, . Předvysátí celého vozu včetně zavazadlového prostoru,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...