pondělí 20. dubna 2020

Stk praha 9 prosek

Kompletní mytí vozu je u nás šetrné i pohodlné ! Otevřeno Po - Pá - hod. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma ruční mytí. Darujte blízkým nevšední dárek, dárkový poukaz na ruční mytí vozu.


Ruční automyčka Hostivař.

Objednavka on-line rezervovat . Naše automyčka na Vinohradské ulici nabízí kompletní péči o vaše auto - nejen ruční mytí , ale i renovaci laku, čištění kůže, detaling, či aplikaci Ceramic PRO. Postup při ručním mytí auta. V Praze se nachází auto myčka Mynos, kde Vám důkladně umyjeme Vaše auto.


Samozřejmě používáne nejmodernější chemické prostředky na mytí aut k dosažení co . Vosk dodá vozu po týdnů jasnější barvu a neuvěřitelnou samočistící ochranu. Prahy žádnou dopravu a ceny pro osobní vozy . V areálu Wellness hotelu Step je veřejnosti k dispozici profesionální ruční mytí osobních automobilů.

Během mytí a čištění vozidla není účtováno parkovné, proto . Vítáme Vás na stránkách Speedwash- ruční mytí automobilů. Speciální mekcené penove kartace ruční predmyti každého vozu obsluhou myčky mytí motoru podvozku myčka. Nabízíme Vám kompletní služby.


Jsme specialisté na ruční mytí aut. Po Praze a okolí přijedeme a ručně umyjeme a navoskujeme auto přímo u vás. Mapa samoobslužných ručních myček (samoobslužná wapka) v České republice a na. Nová myčka Wash Inn CW Tech na Poděbradské ulici v Praze. Největší mycí centrum v Praze samoobslužných mycích boxu, vysavačů ruční mytí s obsluhou.


Nově otevřena autoumývárna v Praze , kde Vám nabízíme kompletní péči o karosérii a interiér aut. Samoobslužná automyčka pro precizní, bezpečné a levné mytí aut. Ideální způsob mytí nových a drahých aut a vozů a netypickou karoserií. Je levnější než kartáčové nebo ruční mytí aut. Detailní ruční mytí – Broušení a leštění vozu – Vícestupňová renovace.


Jedná se o ruční mytí aut jak interiér, tak exteriér. Mycí linka BB wash se specializuje na ruční a strojové mytí užitkových vozidel a vozidel použivaných. Autocentrum LB Automobile nabízí ruční mytí aut a komplexní péči o celkový vzhled vozidel.

Vybírat si můžete z celkem programů čištění a mytí vozidel a dalších . Pracoviště, AURES Holdings a. Síť profesionálních mycích center pro ruční mytí automobilů. Praze a okolí, ale nejen tam. Mytí a čištění auta parní technologií.


Praha - Amazon Court Editovat. Hloubkové čištění auta v Praze parní technologií - likvidace virů, bakterií a alergenů z interiéru auta. Parní ruční mytí a čištění karoserie, . Jsme milovníci aut a naším heslem je Vaše auto, naše radost!


Kromě ručního mytí nabízíme i bezkontaktní mytí osobních i dodávkových vozidel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...