pátek 31. července 2020

Výkup plechových disků

Nabízíme možnost výkupu pneumatik, sad ALU disků , plechových kompletních sad a jiných kol nebo sad za zajímavé ceny. Po telefonické domluvě je možná . Chcete prodat své pneu i kusové? Prodali jste auto a zbyla Vám druhá sada kol? Vykoupíme je za nejvýše možné ceny.


Obuté s pneu, samostatné disky bez pneu, alu-litá kola nebo plechová.

Výkup kol na auto Praha - Bohnice. POPTÁVKA VÝKUP - PNEUMATIKY - PLECHOVÉ DISKY - KRYTY KOL - ALU KOLA. Pneubazar - výkup a prodej použitých pneu a disků kol. Nabízíme Vám široký sortiment nových, použitých plechových a litých disků , letních i zimních pneumatik.


Vykupujeme výše uvedená kola. Cenová nabídka výkupu je vždy individuální. V naší nabídce najdete nové i použité plechové disky nebo alu disky. Zabýváme se také výkupem použitých i nových plechových disků , alu disků a pneumatik.


V nabídce pneubazaru Pneulux.

Olomouc najdete mírně ojeté pneumatiky, použitá alu kola nebo plechové disky. Zboží v bazaru prochází kontrolou kvality. Příjem objednávek nové pneu, alu kola, ocelové disky. Nabídka pro osobní, dodávkové, SUV, Offroad automobily.


Nabízíme prodej i výkup pneu, plechových disků a alu kol, kompletních i nekompletních sa rezervních kol - nových i použitých. Veškeré zboží nám můžete . Pražská 2 Teplice, Prosetice. Nabízíme kompletní renovaci hliníkových i plechových disků - ať už jde o rovnání, leštění, lakování či vaření.


Nabízíme prodej a výkup mírně jetých pneu, nových pneu předních světových značek jak na osobní, dodávková auta i motocykly. Dále jeté i nové plechové disky. Alu kola, pneumatiky, plechové disky.


Autoservis, pneumatiky, čištění, plnění klimatizace, rovnání disků Pardubice. Jedná se o použité zboží, které je překontrolováno našimi techniky, a splňuje podmínky pro provoz na našich . Bazar pneumatiky, plechové a alu disky. Super ceny nových pneu a . Novinky výkup pneumatik alu disků plechových disků zbyla vám sada zimních pneumatik.


Momentálně máme plné sklady a výkup pneu a disků za nás . Naším hlavním zaměřením je PNEUSERVIS,PNEUBAZAR- dovoz, výkup a prodej použitých pneu, (osobni,dodávkové,SUV) , plechových i Alu disků.

Tryskáme vše od veteránů, přes plechové a hliníkové disky , rámy jízdních kol, nálezy z války (pouze bezpečné kousky :D ), plastové díly třeba na motorky až po. Centrální vrakoviště MILATA - Ekologická likvidace autovraků a výkup vozidel pro Severní Moravu a Slezsko. Pneuservis, prodej levných pneu a disků od firmy MILATA v Dobré u. Výměna a opravy pneumatik. Uskladnění pneumatik, ekologická likvidace a nově navíc čištění interiérů.


Provádíme rovnání hliníkových i plechových disků. Prodej ALU a plechových disků , pneumatik. Zdeformovaný disk výrazně snižuje jízdní komfort a bezpečnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...