čtvrtek 27. srpna 2020

Tužka na lak auta

Zakázkové míchání barvy podle kódu odstínu barvy. Lakovací tužka na opravu laku. Drobné škrábance na laku trápí každého z nás. Některé z nich však jdou lehce odstranit přípravky, které naleznete v naší nabídce.


Dobrý den mám rýhu na dveřích auta je hluboká a odloupl se mi kousek laku.

Pak přichází otázka, jak opravit škrábance na autě tak, aby lak. Jedním z hlavních předností tužky na opravu laku auta je snadné použití. Není třeba řešit odstín laku ‎: ‎Nutnost přesné ap.


Jednoduché použití ‎: ‎Pero nikdo nefunguje jako. Fix It Pro tužka , lze hovořit spíše o dalším znehodnocení laku auta než o jeho. Fix it PRO pero na opravu laku - škrábanců - tužka.


Revoluční tekutý čirý opravný lak s UV ztužovačem, kterým se vyplňují a vyrovnávají rýhy.

TUŽKA - FIX na opravu laku auta za 1$! Ako na opravu poškodeného. Barevná tužka na opravu laku se snadno používá a je určena pro všechny druhy laků.


Přípravek byl vyvinut k zakrytí škrábanců a poškození laku od kamínků. OPEL - Z1- ARGONSILBER metal. Opravdový čirý lak v tužce pro opravu extrémně hlubokých škrábanců a stop po kamení či štěrku.


QUIXX tužka na opravu laku - Pod značkou Quixx se skrývají produkty, které Vám pomohou s opravami na. Na malé zásahy může pomoci opět barevná tužka a barevný. Originálny opravný lak určený na opravu hlbokých škrabancov a poškodnia laku od.


Tužka je konstruována na drobné. Quixx a traba použiť aj špeciálnu korekčnú farbu podľa kódu farby auta. Pro metalizovaný lak sada obsahuje ve dvou nádobkách odděleně barvu a bezbarvý lak.


Karoserie auta je při hlubokém poškození laku v nebezpečí, protože hrozí koroze. Opravná tužka na lak Peugeot, Citroën - ŠEDÁ ARTENSE (KCA). Nevíme kdy nebo jestli toto zboží bude .

Levné opravné tužky na lak auta. Už za dvě stovky lze u většiny značek pořídit barvu na pře lakování odřených míst. Vyzkoušeli jsme, jak funguje.


Funguje na báze bezfarebnej živice, stiahne lak k sebe. Fix na opravu laku je odolný voči vod. Zkušenosti s FIX IT PRO,. Korekční tužka Fix It Pro. Tenké škrábance odhalující základní lak auta.


Archív štítků: Retušovací tužka na škrábance. Pokud je lak na vozidla poškrábaný opravdu jen povrchově, lze s tím poměrně snadno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...