pátek 5. února 2016

Repase vstřikovačů pd

Systém Pumpe Duse ( PD ):. Bosch: Test vstřikovače s protokolem 4Kč. Siemens: Test vstřikovače s . V nabídce máme mechanické, elektronicky řízené, sdružené PD vstřikovače , tak i PIEZO. Nabízíme kompletní repasi, opravy, testy, čištění pro .

Naše firma se zabývá problematikou diesel vstřikování jejich opravami a řešením konkrétních problémů za co nejnižší náklady při zachování nejvyšší kvality a . Vysoce specializované pracoviště určené pro testování a opravy vstřikovačů a vstřikovacích čerpadel. Pro urychlení opravy nabízíme PD vstřikovače výměnným způsobem. Test mechanického vstřikovače , Kč. Testování a servis dieselových systémů a vstřikovačů.


Oprava vstřikovačů Bosch PD – čerpadlo-tryska. Common Rail, čerpadla VP, sdružené vstřikovače PD a další.

Repase dieselové elektronické jednotky čerpadla (EUP) Delphi. Na stanici Bosch EPS 8jsme schopni testovat vstřikovače Common rail, PD a PLD jednotky. Další zkušební stanicí je . Repasujeme DELPHI PD vstřikovače pro tahače Volvo, Renault. Cena Repase se pohybuje podle typu. Specializujeme se také na opravy vstřikovačů TDI- pd , TDCI, DCI, JTD a další.


COMMON RAIL a EUI (UIS, PD , čerpadlo-tryska). Kdo tady dělá repase vstřikovačů TDi- PD , pán to měl v Boschi a tammu řekli že jsou všechny čtyři špatný. Chtěli za to nesmysl, tak se ptám . Opravy vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů. Nevíte, jestli v Praze někdo dělá vložkování uložení vstřikovačů na PD na vozy Škoda a VW ? Případně nějaké reference? Dále nabízíme testování.


Auto Flégr nabízí svým zákazníkům kompletní Diesel servis - opravu, repasy. V našem autoservisu Vám opravíme vstřikovače Common-Rail, .

Dieselservis Třebíč provádíme opravy a prodej palivových soustav diesel motorů - vstřikovače , čerpadla. V součastnosti opravujeme selenoidové CR vstřikovače Bosch a Delphi, a to včetně. Ahoj, chtěl by jsem se zeptat kdo z Vás již měnil vstřik PD na octavii. Má tedy někdo zkušenosti s repasem vstřiku PD ? Testujeme PD (čerpadlo-tryska) vstřikovače. Provozujeme autoservis se zaměřením na dieselové motory.


Zaměřujeme se na kontrolu a repase vstřikovačů common rail a PD jednotek pro osobní a nákladní . Nově se připravuje na ověřovaní opravených vstřikovaču common rail a Cpa spousty dalších Bosch komponentu. Nově nabízíme opravy a zkoušky všech benzinových vstřikovačů na stolici. Tyto opravy provádíme jako jediní v Olomouci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...