úterý 9. února 2016

Servis kia brno

Servis kia brno

Prvotřídní vysavače na čištění interiéru. Zařízení na černý lesk pneumatik. Vysokotlaká metoda bezdotykového mytí používaná v myčkách je podpořena. BENZINA na svých čerpacích stanicích provozuje 1mycích linek.


Servis kia brno

Naše firma se zabývá ručním mytí aut již několik let. Používáme technologii společnosti Kärcher a nejkvalitnější mycí saponáty a čisticí přípravky firem Sonax,. Neváhejte a přijeďte si umýt svého plechového miláčka šetrným způsobem!


Bezkontaktní mytí je jedinečný způsob mytí, při kterém nepotřebujete houbu ani . Nové a špičkové moderní mycí centrum Slatina, Brno. Mycí centrum GLANC - to je nejnovější technologie v oblasti portálových myček. IMO Car Wash používá jedinečný systém k zajištění kvality, rychlosti a výhodnosti ve automyčkách po celé ČR. Automyčka pro snadné bezkontaktní mytí aut jako investice se zázemím mezinárodní společnosti.


Servis kia brno

Máme za sebou již více než milion ručně . Bojíte se zajet do myčky , aby se vašemu autu nestalo něco nemilého? Nebo se bojíte, že byste takový manévr řidičsky nezvládli? Pečujte o své auto, je to vaše vizitka. Mytí aut je možné realizovat ručně nebo ve speciálních myčkách.


Globus má vlastní automatické myčky aut a svým zákazníkům nabízí předplacené karty pro ještě výhodnější mytí. Zastavte se za námi k OC Futurum Brno na ulici Vídeňská hned naproti vjezdu. Hlavní výhodou bezkontaktních myček je nízká cena mytí a pohodlné ovládání. Protože to by každé auto vypadalo po pěti umytích v myčce jak vzíté . Existuje řada testů, které dokládají škodlivost dlouhodobé očisty auta v myčkách. Obvykle na to stačí už desítky absolvovaných cyklů, které se . Mycí linka Brno - Mycí linka pro nákladní automobily, autobusy a užitková vozidla za použití biologicky odbouratelné technologie.


Ruční mytí aut Brno - Mycí a čistící autocentrum Royal Wash - Úvodní strana. Zatímco vy nakupujete, my umýváme. Při péči o Vaše vozidlo využíváme čistící techniku renomované společnosti Kärcher a prověřených kosmetických přípravků. S maximální pečlivostí zajišťujeme kompletní servis, který představuje spojení kvality a . Automyčky Brno nabízejí profesionální služby na vysoké úrovni. Dokonalé ruční mytí aut těmi nejmodernějšími přípravky na bázi nanotechnologie.


Neztrácejte čas ježděním do myčky. My přijedeme za Vámi a auto umyjeme . U nás v mycí lince Cargo pro nákladní automobily, autobusy a užitková vozidla si můžete nechat umýt vozidla od dodávek až po ty největší trucky, které lze na . Provádíme ruční mytí aut , včetně čistění interiéru, tepování čalounění, leštění skel ,. Mobilní myčka AUTO-WASH přinesla zcela nový rozměr ručního mytí aut. Výhody samoobslužné myčky.


Otevřeli jsme novou myčku v Náchodě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...