úterý 27. března 2018

Autoservis hora brno

OPRAVY, RENOVACE A LAKOVÁNÍ ALU DISKŮ. Zabýváme se opravou odřených a jinak poškozených alu kol. Poškozené alu disky opravujeme profesionálně . Rychlé a kvalitní opravy a kompletní renovace alu disků.


Lakování kol dle přání zákazníka a. Kola jsou prvkem, který dokáže významně ovlivnit celkový vzhled a image auta.

Kromě získání originality se renovací disků také prodlouží jejich životnost. Naše firma poskytuje expresní službu oprav alu a plechových kol. Po telefonické domluvě se zákazníkem, kdy jsou nám sděleny podrobnosti o časovém . Leštění a renovace hliníkových litých kol. Každý kousek na vašem voze si zaslouží tu nejlepší péči. Nejen v garáži našeho detailingového centra platí rčení,.


Opravy a renovace ALU disků. Postupem času dochází k deformaci alu-disků.

Tento malý nedostatek dokážeme odstranit a tím prodloužit životnost vašeho disku . Tryskáme vše od veteránů, přes plechové a hliníkové disky , rámy jízdních kol, nálezy z války (pouze bezpečné kousky Renovace ALU kol (lakování, mini límce). Jak si levně opravit a nalakovat kola , maximálně do 500kč. Postup pro někoho kdo si to chce zkusit a neví jak. Rychlá a levná oprava ALU kol s lakováním či bez lakování v Praze. Po domluvě jsme schopni vám disky opravit i na počkání.


Rovnání provádíme na počkání na provozovně v Kobeřicích. Provádíme rovnání a renovace alu - disků (alu-kol). Na naši provozovně v Chrudimi naleznete i pneuservis. Pneu Fric se specializuje na rovnání a renovaci naražených alu disků , svařování a práškové lakování disků.


Profesionální oprava a renovace alu disků. Prodej ALU kol všech značek. Zajišťujeme kompletní opravy poškozených hliníkových disků. Pokřivené kola od výmolů, prohnuté okraje a límce. Nabízíme opravu poškozených alu disků.


Rozlešťujeme podřené lemy . Pneu Procházka nabízí kompletní služby pneuservisu pro všechny druhy vozidel.

Veškeré disky rovnáme, svaříme a provedeme povrchovou úpravu. Zároveň disponujeme bazarem ALU disků. Rovnání alu disků , sváření litiny, nerezu, hliníku, Vapo-Napo Praha 8. Alupro, renovace a opravy poškozených alu disků , opravy penumatik, pneuservis a svařování hliníku.


Inzerát Renovace ALU a Plechů v okrese Most, cena 600Kč, od tumovamarie na Sbazar. ALU disků Teplice, rovnání ALU disků Teplice, svařování ALU disků Teplice. Kompletní pneuservis pro osobní, lehké. Pneuservis, pneuservis Dobiáš Miskovice, pneumatiky, opravy pneumatik, výměna pneumatik, opravy disku , úschova pneumatik, úschova.


Zaměřujeme se na opravy hliníkových disku jak na motocykly tak i na automobily. Zastoupení originál alu disků WSP pro Českou Republiku. E-shop s ALU disky a příslušenstvím Výprodej ALU disky , bazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...