čtvrtek 15. března 2018

Suzuki praha 9

Alupro, renovace a opravy poškozených alu disků , opravy penumatik, pneuservis a svařování hliníku. Nově jsme spustili strojní leštění alu disků a jiných výrobků. Samozřejmostí je diagnostika a opravy sytémů kontroly tlaku v pneumatikách TPMS, programování. ALU kola mohou být ozdobou automobilu. Nezřídka se bohužel stává, že jsou poškozeny, a to především při parkování nebo projetí výmolu.


Na výběr máte jestli chcete na kola matný lak, lesklý lak nebo lesklý lak s perletí.

Nabízím opravy hliníkových disků kol a svařování hliníkem. Pneu Fric se specializuje na rovnání a renovaci naražených alu disků , svařování a práškové. Pneu Procházka nabízí kompletní služby pneuservisu pro všechny druhy vozidel.


Rovnání Pískování povrchů. Rychlá a spolehlivá oprava alu disků Praha je tady pro vás kdykoliv. Veškeré disky rovnáme, svaříme a provedeme povrchovou úpravu. Zároveň disponujeme bazarem ALU disků.


Jsme specialisté na opravy a renovace ALU disků.

Rozleštění hliníkových autokol od United-C na Praze 6. Provádíme opravy alu disků , rovnání disků , svařování a lakování. Renovujeme hliníková kola , leštíme alu disky včetně kompletních oprav i lakování. Renovace alu kol Teplice a severní Čechy. Naše firma poskytuje expresní službu oprav alu a plechových kol. Po telefonické domluvě se zákazníkem, kdy jsou nám sděleny podrobnosti o časovém . Kontakty pro objednání opravy a info pro okres Vysočina: PNEUSERVIS . Nabízíme rovnání ocelových a alu disků od do 24.


Drobné opravy karoserií, pneuservis provádí Zdeněk Brož. Pneuservis, pneuservis Dobiáš Miskovice, pneumatiky, opravy pneumatik, výměna pneumatik, opravy disku, úschova pneumatik, úschova kol , uložení kol , . Než se úplně rozhodnete komu svá alu kola svěříte, raději se zeptejte, jakým způsobem daná firma provádí rovnání disků. Je totiž několik způsobů, ale jen jeden . Pětihvězdičkový hotel pro uskladnění kol Vašeho vozu mimo sezónu. Hliníkové disky nemusíte ihned měnit za nové,. Pořídili jste si „nové“ auto z autobazaru, které má poškozené, oprýskané či rezavé disky u kol ? Podařilo se Vám odřít disky o vysoký obrubník?


Opravy a renovace ALU disků. Kola jsou vysoce namáhané konstrukční části vozidel.

Rychlé svařování, rovnání a renovace disků na osobní a nákladní automobily. ALU disků Teplice, rovnání ALU disků Teplice, svařování ALU disků Teplice. Zabýváme se opravou odřených a jinak poškozených alu kol.


R vlastníme CNC obráběcí centrum určené speciálně pro opravy alu disků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...