čtvrtek 19. dubna 2018

Leštění chromu

Servis elektromotorů střídavých i stejnosměrných do 2kW, včetně výměny ložisek. ELEKTRO - opravy elektromorů, převíjení elektromotorů a servis elektromotorů Gastro a elektro zařízení nabízí společnost UNIREG Třebíč. Jsme servis specializující se na opravy elektromotorů a výměnu jejich ložisek.


Provádíme převíjení elektromotorů , opravy elektrospotřebičů a čerpadel. Kdy elektromotoru pomůže převíjení. Snad nejrozšířenějším pohonem ve všech druzích průmyslových i domácích zařízení jsou elektromotory.

Navijárna elektromotorů ReMo. Prodej nových i repasovaných motorů , diagnostika. Převíjení motorů a opravy. Provádíme opravy a servis elektromotorů , opravy čerpadel, zalévání vinutí elektro motorů.


Máte problém s elektromotorem ? Zabýváme se především opravami asynchronních elektrických motorů. Nabízíme Vám rychlou a kvalitní opravu, za rozumnou cenu. Opravíme jednofázové a třífázové elektromotory.

Sídlíme v Praze, pro více informací . Levné a rychlé opravy elektromotorů , cívek, traf a čerpadel. Zadejte si poptávku online a my Vás budeme ihned kontaktovat. Josef Balík - opravy elektromotorů , opravy a prodej čerpadel. Specializujeme se na asynchronní elektromotory a čerpadla.


Po domluvě je možné zajistit či opravit i další elektrická zařízení. Jste z Prahy a hledáte firmu, která se specializuje na prodej a servis elektromotorů , čerpadel a elektrických strojů? Naše navijárna motorů je zde pro Vás. Prodej elektromotorů SIEMENS, WEG a Lenze, Prodej a opravy čerpadel SIGMA a WILO, navíjení a převíjení elektromotorů.


DNK servis - opravy a servis elektromotorů a čerpadel v Brně, čerpadla ponorná, kalová, bazenová, teplovodní oběhová, elektromotory. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Elektromotory Jiří Veselý, Rumburk nabízí opravy elektromotorů ,. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou . Opravy asynchronních elektrických motorů.


Naše firma provádí opravy elektromotorů především vyráběných firmami MEZ BRNO a MEZ VSETÍN. Je záruční opravnou elektromotorů SIEMENS a také jejich prodejcem. Dále se zabývá domovními i průmyslovými .

Opravna elektromotorů s dlouholetou tradicí (dříve firma Dezort v Plzni Doudlevcích). Přijedeme na Vaše pracoviště a podle rozsahu poruchy se domluvíme na . Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Navigovat . Dodáváme nové i repasované elektromotory značek Siemens, MEZ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...