pátek 27. dubna 2018

Samolepky písmena

Nabízíme Vám samolepicí písmena a číslice. Pokud potřebujete samolepku ( nápis, čísla), kterou jste v tomto eshopu nenašli, můžeme Vám ji vyrobit na zakázku . Samolepící písmena - font BAHAMAS. Sada samolepek ve tvaru písmen, číslic v různých barvách.


Font: Times Bol výška 1mm, ks samolepek v balení, permanentní lepidlo, barva černá na . Postup, jak správně objednat plastická 3D písmena , vyžaduje dávku vaší pozornosti.

Aby se vám podařilo z objednaných písmen složit slovo či nápis a nedělali . Písmena A-Z, výška mm - archy v blistru. Katalogové číslo: 453-B . Dětské samolepky na zeď PÍSMENKA a ČÍSLICE - naučné samolepky pro děti nejen do dětských pokojů Naučte děti poznávat písmenka a číslice zábvnou . Originálne samolepky na stenu v tvare písmen a číslic počas niekoľkých málo minút vkusne a efektne doladí interiér Vášho domova či školského zariadenia, . Rozměr: x cmarchy. Toto zboží nadále není možné koupit.


Prohlédněte si podobné produkty zde.

Vhodné na scrapbooking a dekorování přáníček. Velikost jednotlivých písmen je . Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme odborníci. Abecední samolepky s diakritikou – Modrá.


D zrcadlové samolepky na zed - písmena za bezkonkurenční cenu na musismit. Balení obsahuje 8ks samolepicích výřezů, různých barev. Vyrobeno ze samolepící třpytivé pěny.


Popis produktu Sada třpytivých samolepek ve tvaru písmen v různých barvách. Ideální pro všechny druhy dětské tvůrčí činnosti, stejně jako pro zdobení . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Veselé samolepky s písmenky se stanou pěkným doplňkem pokoje vašich dětí. Pěnová samolepka písmena KVĚTY.


Vyberte si kvalitní samolepku na zeď s motivem písmena přímo od výrobce. Chystáte se oživit interiér bytu samolepkami s motivem písmena ? Garance spokojenosti, možnost platby kartou. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Nejnovější světové trendy za hubičku.

Alternativní jednotky: balení je Kskarton je 1Ks. Buďte první, kdo napíše příspěvek k . Vítejte v kategorii, ve které nabízíme loga aut, písmena a číslice, samolepky , symboly a znaky na automobil. Nebaví Vás okoukané loga?


Konturové 3D samolepky jsou bezpochyby rychlá, levná a efektní 3D . Můžete použít na scrapbooking, decoupage, výzdobu kartiček, bloků, diářů a na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...