pátek 14. února 2020

Stk jirikovice

Možnost provedení STK a měření emisí všech vozidel do celkové hmotnosti 3. Po dobu letních prázdnin bude zavřeno v sobotu! Přijmeme technika STK a technika kontroly emisí. Více informací podá pan Petr Kareš na telefonu . Jsme moderní autocentrum, které nabízí v jednom areálu kompletní služby v oblasti technických prohlídek všech motocyklů a osobních i . Informace a aktuální ceník kontrol na stanici technické kontroly Power Cars s. Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Jiříkovice , Rohlenka 250. Prodáváme a dovážíme auta na zakázku z EU včetně havarovaných vozidel. For Peugeot, Renault, Citroen a dalších pro okolí města Brno : mechanické opravy, servisní prohlídky, STK a emise. Také diagnostika, pneuservis, geometrie.


Ceny se liší jak v rámci regionu, tak v rámci jednoho města. Právě proto vám doporučujeme, abyste si našli pár minut . Udělejte si průzkum trhu. Už během pár minut najdete nejlepší stanici technické kontroly, která vám bude . Online mapa veřejných toalet. Povolání: Všeobecní administrativní pracovníci. Cestou zpět kousek za Brnem na ČS jsem zjistila, že se kouří ze zadního kola.


Přehledný seznam STK v celé ČR. Najděte na mapě nebližší stanici technické kontroly. Hlavním oborem činnosti je Nespecializovaný. Vykupujeme motorová vozidla. Provozujeme autobazar a STK.


Hlavní obor činnosti: Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchod v zastoupení. Právní forma: 1Společnost s ručením omezeným . PožadavkyPráce s PCNáplň prácePrvní kontakt: osobně v místě výkonu práce nebo telefonickyPráce s… Podívejte se na podobné . U této firmy nám zatím chybí spolehlivé kontaktní údaje. Doplňte je prosím, pomůžete tak všem, kteří by rádi využili její služby.


Název profese, Operátorka na STK. Zaměstnavatel, POWER CARS, s. Takže píši spíš skušenosti s STK , a je to děs a bída. Tak napřed první příběh je o Laguně mojí mámy, kterou jsem tam vzal na technickou.


Pracovní nabídka Operátorka na stk - všeobecní administrativní pracovníci. Kontaktangaben STK Jirikovice , Firmenkontakt, Kontaktangaben, Firmenadresse, Sitz der Firma auf der Landkarte, QR Code, Routenplaner, Ansprechpartner, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...