čtvrtek 27. února 2020

Stk roztoky

Stk roztoky

Při využití programů , získáte BOD do sbírací. Praze , přilehlých obchodních a průmyslových zónách. V obci Sulice Želivec ( Praha východ) vám nabízíme kvalitní ruční mytí aut , čištění interiéru, voskování,.


V areálu automyčky a LPG čerpací stanice v obci Sulice - Želivec nabízíme pečlivé ruční mytí vozů a čištění jejich interiérů. Zajistíme autofólie, polepy aut , bezpečnostní fólie. Ochraný nástřik podvozku pro dlouhodobou.


Naše automyčka na Vinohradské ulici nabízí kompletní péči o vaše auto - nejen ruční mytí , ale i renovaci laku, čištění kůže, detaling, či aplikaci Ceramic PRO. Nano4car, ruční mytí aut v Praze : adresy, telefonní čísla, pracovní doby a jak se tam dostat. Vaše jediné Plusové mytí aut v Praze ! Dokonalé ruční mytí aut s nejmodernějšími přípravky na bázi NANOTECHNOLOGIE již od 3Kč.


S maximální pečlivostí zajišťujeme kompletní servis, který představuje spojení kvality a . Automyčky Praha nabízejí profesionální služby na vysoké úrovni. Automyčka Collection poskytuje ruční mytí automobilů již na pobočkách NC Eden,. Jsme premium ruční mytí a detailingové centrum na Praze Pankrác. S profesionální péčí se staráme o vaše auto a navracíme mu opět styl a nový vzhled. Mapa samoobslužných ručních myček (samoobslužná wapka) v České republice a na.


Autosklo Sentera nově nabízí čištění interiérů auta. K čištění interiérů používáme velice kvalitní přípravky od firmy SONAX. Než si nakoupíte váš vůz vyčistíme. Našim cílem je poskytovat na. Kompletní mytí vozů a čištění interiérů provádíme výhradně ručně a parní cestou.


Prahy žádnou dopravu a ceny pro osobní vozy . Wash Cars, Praha - Vysočany. Automyčka Karlín poskytuje kompletní služby profesionálního ručního mytí automobilů. Ruční profi mytí interiéru vozidla vč.


Nejlepší ruční mytí v Praze a to především díky skvělému personálu,. Trvale zavřeno - provoz ukončen k 1. Každý box je vybaven jednou pistolí pro tlakové mytí a pistolí s . Kromě standartních služeb ručního mytí automobilů se zabýváme detailingem,. Jedná se o ruční mytí aut jak interiér, tak exteriér.


Stk roztoky

Mytí aktivní pěnou, sušení vč. Působíme v Praze a okolí a na . Nabízíme komplexní služby v oblasti mytí a čištění vozidel. Mobilní ruční mytí exteriéru i interiéru aut bez vody po Praze a okolí.


Používáme převážně profesionální a ekologické přípravky od značky Chemical Guys.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...