čtvrtek 14. ledna 2021

Žárové zinkování hradec králové

WIEGEL HRADEC KRÁLOVÉ žárové zinkování s. Technické parametry: x x m. Nic neochrání vaši ocel lépe, trvaleji a dlouhodoběji proti rzi. Wir bieten Feuerverzinken als Dienstleistung an Standorten in Deutschlan . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba ANOCOTE LIMITE Czech Republic.

Nechejte si u nás materiál pozinkovat a získáte tak dlouhodobou protikorozní ochranu, která nevyžaduje žádné dodatečné úpravy. Zařídíme pro vás žárové. V obchodním rejstříku je zapsána pod . Nabídka povrchové protikorozní ochrany ocelových konstrukcí žárovým pozinkováním. Provádění konzervace a pasivace proti bílé rzi. Nabízíme povrchové protikorozní ochrany ocelových konstrukcí žárovým pozinkováním.


Nemáte přístup k firemní prezentaci, protože vložené údaje zatím nebyly zkontrolovány auditory Tržiště.

Firmám nabízí inzerci pracovních nabídek a databázi uchazečů o . Hradci Králové provoz zinkovny na ocelové konstrukce . Hradec Králové , Svobodné Dvory. Zpracovatel oznámení: Ing. Ladislav Vondráček držitel autorizace podle zákona č. Společnost s ručením omezeným. Líbí se Vám náplň pozice Strojírenští kovodělníci? Tak neváhejte a kontaktuje zaměstnavatele.


Wiegel CZ žárové zinkování s. Při žárovém zinkování jsou stavební dílce ponořeny do zinkové taveniny při teplotě. Hlavním zaměřením je zinkování a niklování (závěsové i hromadné). Své služby nabízíme převážně pro exportující podniky automobilového, elektrotechnického,.


Vyberte si z aktuální nabídky zaměstnání a volných míst. Začněte pracovat již zítra. Zinek vytváří na oceli pevný a nepropustný . Vytvořeno službou Webnode.

Práce, zaměstnání, volná místa, brigády, jobs, volné pozice. Za Dálnicí, Žebrák, výpis z . Některé reference: HBP Strojírna s. Profese: Strojírenští kovodělníci. Vzdělání: SOU bez maturity. Kingspan Česká republika.


Chotěboř nabízí - žárové zinkování , práškové lakování, tryskání, teflonování, tryskání a pískování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...