pátek 29. ledna 2021

Zouvačka pneu bazar

ND Sklad zimnich nových pneumatik cca sad - 200kusů Sklad zimnich sad kol a pneumatk . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Vyvažovací programy na ALU kola, volba mezi osobní . Nabízíme bazar vybavení pro pneuservis jako spolehlivější alternativu k levným čínským. Vyzouvání a nazouvání pneumatik pomocí různých páčidel si dnes lze už jen těžko .

Odprodej, bazar , montáž a servis zouvačky opravy zouvaček. Přezutí na zimní pneumatiky je každoročním evergreenem každého pneuservisu. Tato zouvačka na mini pneumatiky je nezbytností pro majitele malých vozidel.


Prohlédněte si aktuální inzeráty zouvačka pneu. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma.


Procházejte největší české bazary najednou.

Stroje zvládnou pneu do 22. Technika je o krok před námi a málokdo už použije k vyzouvání a nazouvání pneumatik páčidlo či jiný ruční nástroj. Prodám automatické stroje na pneuservis zn. Univerzální přezouvačka motocyklových pneumatik , na zouvání kol o rozměrech - palců, patka na odražení kola. Snadné zutí pneumatiky za použití dvou . Zdravím lidi chci se zeptat jestli jste někdy nedělali doma zouvacku na pneu.


Zouvačka je nezbytným pomocníkem . Mám v plánu neco dělat tak ocenil každou radu. Automatická zouvačka pneu s pneumaticky odklápěným sloupem - snadná obsluha - integrované vzduchové dělo k snadnému odražení pneumatiky - součástí . Nakupujte chytře na Svarecky-obchod. Ouvačka pneu pro montáž a demontáž pneumatik osobních a lehkých užitkových automobilů. Protože i stroje pro montáž a demontáž pneumatik procházejí neustálým . PROFI stroj velmi kvalitní a spolehlivá značková zouvačka PLNÝ AUTOMAT integrované. RSV Pneuservis Montáž pneu osobní.


Meřící technika, bazar - Bazar. Re: zouvačka pneu koupím. Prodáme nevyužitou automatickou zouvačku pro NÁKLADNÍ servis zn.

ATV, katalog, bazar , forum. Zovačka nízkoprofilových a RUN FLAT pneumatik CORMACH PUMA. Ve spolupráci s italskou značkou CORGHI vyvinula společnost CORMACH zouvačku. Myčka kol WULKAN 3je určena pro všechny typy kol osobních vozidel a dodávek s jakýmkoli typem ráfků a pneumatik.


Sada lehce použitých poloautomatických stroju na pneuservis 9. REALIZOVAT Pokud máte zájem,pište rovnou adresu a tel. Nákladní zouvačka pneu do 42“.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...