neděle 8. února 2015

Autoplachty liberec

Autoplachty liberec

Specializujeme se převážně na výrobu z PVC plachtoviny a technických tkanin. Jako jsou autoplachty na všechny typy nákladních vozidel v různém provedení, . Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba CELTIMAX, Ing. Dodáváme shrnovací, celní i tuzemské autoplachty. Liberec , Liberecký kraj.


Autoplachty , potisk autoplachet. Katalog firem z rubriky Plachty, autoplachty. Ověřené kontakty z katalogu firem ÉTER. Kompletní služba od přímého výrobce: autoplachty , potisk autoplachet.


Vyrábíme také stany, haly a konstrukce pod plachty. Dále nabízíme solventní velkoplošný . Na tuto společnost se právě dívá návštěvníků! Dále vyrábíme i stany, haly a konstrukce pod . AUTOPLACHTY - firemní prezentace.


Autoplachty liberec

Pevné, omyvatelné a voděodolné pouzdro v podstatě na cokoliv můžete ušít z vyřazené autoplachty a šikovně jí tak vdechnout druhý život. Specjalizujemy się w produkcji, sprzedaży, nadruku i serwisie płacht, plandek samochodowych, transparentów, namiotów . Všetko pre priemyselné, technické a rekreačné využitie. Pan Radek Duda, majitel této firmy, která se zabývá výrobou autoplachet, se rozhodl rozšířit svou provozovnu v Knovízi o další výrobní halu.


Pravidelné akce a slevy na Plachty na auto. Použití: Opláštění stanových konstrukcí, autoplachty , krycí plachty (bazény, auta, lodě …) Pro digitální tisk na polyesterový materiál lze využít maximální šíři tisku . Vyberte si co potřebujete z 8aktuálních inzerátů plachta. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Doporučuji, super kvalita a cena.


Autoplachty liberec

Naše firma nabízí kvalitní výrobky již od. Městský soud v Praze, odd. Jsou to například autoplachty na všechny typy nákladních vozidel v různém.


Litoměřice, Litoměřice - Mírové nám. EURONICS, Neznámá, Kontaktovat. Litovel, Litovel - DATART .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...