pondělí 16. února 2015

Celni sklo passat

Provádíme: kompletní čištění a ošetření interiéru i exteriéru od A až do Z, dále také leštění laku, . Pořiďte si naší zákaznickou kartu a čerpejte zajímavé slevy a výhody. Jsme firma s mnohaletou tradicí v oblasti ručního mytí aut a čištění interiérů. Kromě toho se zabýváme detailingem, precizním voskováním, renovacemi laků, . Mycí centrum GLANC - to je precizní ruční mytí karoserie a čištění interiéru vozidel.

Stálým zákazníkům poskytujeme slevy a další výhody. Opel Corsa třídvéřové, Ford Ka, . Provádím kompletní čištění interiérů vozidel, včetně tepování. Sleva 1Kč na suché čištění interiéru pro každého zákazníka, který již využil jakýchkoliv mých . Tento typ čištění je vhodný pro podmínky, které . Kompletní vyčištění interiéru vozu v Olomouci!


Naším cílem je, aby od nás zákazník odjížděl vždy spokojený. Vaše jediné Plusové mytí aut v Praze!

Dokonalé ruční mytí aut s nejmodernějšími přípravky na bázi NANOTECHNOLOGIE již od 3Kč. Plzeň, 6Kč, sleva. Aktuální nabídka od slevomat.


Ruční způsob je nesporně nejšetrnější čištění a umývání automobilů. Věrnostní a množstevní slevy. Fabia, Polo, Fiesta, apod. Akce pro věrné zákazníky! Ruční mytí a čištění interiérů vozidel v Českých Budějovicích.


Volejte a objednávejte po . Kupón za Kč poskytuje slevu na expresní ruční mytí vozidla (do slevu na kompletní mytí vozidla včetně čištění interiéru (min.) . Profesionální a levné čištění interiérů aut , ruční mytí vozidel, leštění a renovace laku, broušení světlometů, nano ochrana laku, ceny od 5Kč. Interiéry automobilů čistíme suchou i mokrou cestou. Poskytujeme slevy stálým zákazníkům.


Ceník čištění aut a renovace laku a světel. Slevíci, Slevík, slevový portál Zlín, denní slevy , sushi zlín, kino, divadlo, hokej zlín,. Zde na slevomatech najdete pouze levné nabídky.

Podívejte se na slevy na čištění auta ve Vašem městě a . Provádíme čištění interiérů nákladních i osobních aut profesionální. Velikost auta jako je SUV, VAN, MPV - Nadměrné znečištěni. Od samotného mytí exteriéru přes mytí interiéru až po kompletní mytí.


Každý voucher dostanete v krásném dárkovém balení a hlavně se slevou. V Automyčce Collection to mytím auta nekončí, ale teprve začíná. Automyčka, ruční mytí aut v Praze nabízí kompletní péče o vaše auto, ruční mytí auta , voskování karoserie a čištění interiérů.


Staňte se naším stálým zákazníkem a získejte slevy , které učiní naše ceny pro Vás ještě výhodnější. Vysátí interiéru včetně zavazadlového prostoru. Pro členy bonusového klubu FK Teplice poskytujeme slevu na naše základní programy. Suché a mokré čištění interiérů automobilů - Provodov.


Při využití rodinných pasů sleva z programu č. Nechte si ručně umýt a vyčistit vůz od profesionálů. Při zakoupení voucheru získáte navíc slevu na . Vaše auto bude opět zářit jako nové! RUČNÍ MYTÍ VOZIDEL A ČIŠTĚNÍ INTERIÉRU ZAJIŠTĚNÍ KOMPLETNÍHO UMYTÍ VOZIDLA A VYČIŠTĚNÍ INTERIÉRU OD EKONOMICKÝCH VARIANT, PO. Pro získání slevy se stačí při .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...