pondělí 2. února 2015

Repase vstřikovacích čerpadel

Motor Vašeho vozu se skládá z mnoha součástí. Ceník nových a oprava vstřikovacích čerpadel a vstřikovačů. Ceny se můžou v závislosti na typu opravy lišit.


Prodej náhradních dílů vstřikovacích soustav diesel motorů: vstřikovače a vysokotlaká čerpadla. Repase vstřikovačů Praha.

Pavel Kassl - autodiesel a opravy vstřikovacích čerpadel. Common Rail vstřikování se dnes vyskytuje u dieselových vozidel. Provádíme opravy všech typů vstřikovacích čerpadel pro veškeré typy dieselových motorů osobních, užitkových a nákladních automobilů. OPRAVA A PRODEJ VSTŘIKOVACÍCH ČERPADEL. Bosch, Delphi, Denso a Siemens.


Důvodem výroby common rail vstřikovacích čerpadel , které vyrábějí jak firmy . Diesel Servis Třebíč provádíme opravy - repase vstřikovacích čerpadel u diesel motorů.

Oprava elektronických vstřikovacích čerpadel Audi VW TDI, Ford TDDI, Opel DTI, BMW TD. Dieselservis Kroměříž v areálu MAGNETON provádí servisní činnost dieselových palivových systémů a diagnostiky motorových vozidel. Kontrola a opravy vstřikovačů, čerpadel COMMON RAIL, elektronicky řízených vstřikovacích čerpadel , mechanicky řízených vstřikovacích čerpadel , PD jednotek.


Naše firma se zabývá řešením problematiky diesel vstřikování , jejich repase a opravy za příznivé ceny. V opravách vstřikovačů a vstřikovacích čerpadel patříme mezi špičky v ČR. Jsme špičkovým pracovištěm, které se zabývá systémy vstřikování diesel.


Dále provádíme opravy vstřikovacích čerpadel Delphi, Denso, Motorpal, Stanadyne . Opravy Čerpadel a vstřikovačů Denso. Auto Flégr nabízí svým zákazníkům kompletní Diesel servis - opravu, repasy vstřikování a to vstřikovačů a čerpadel. Díky dlouhodobé praxi můžeme nabídnout . Vstřikovací čerpadlo Tatra 8-V TS-K. Po celkové repasi a seřízení s půlroční zárukou. Kvalitou pohonných hmot lze zásadně ovlivnit životnost vstřikovací soustavy.


BOSCH, DELPHI-LUCAS, SIEMENS. Doba repase je pracovní den nebo výměna. Hlavní činností naší firmy Autoservis Menšík s.

Oprava a prodej vstřikovacích čerpadel nákladních vozů, automobilů a zemědělské techniky v: Nové Město na Moravě. Beneco - opravy motorů a čerpadel. Firma BENECO je autorizovaným diesel servisem motorů PERKINS a vstřikovacích systémů DELPHI a DENSO. Bludově je největší opravnou alternátorů startérů a vstřikovacích čerpadel v České i Slovenské republice. Profesionální repase za skvělé ceny.


Týdně opravíme více než kusů vstřikovačů a vstřikovacích čerpadel , které jsou určeny převážně pro export do zemí EU . V našem areálu se nachází mechanické dílny se čtyřmi sloupovými zvedáky, zkušebna nejmodernějších vstřikovacích a vysokotlakých čerpadel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...