středa 20. května 2015

Čištění aut parou

Mytí auta a parní čištění ? Jaký je rozdíl mezi běžným mytím auta a parním čištěním (mytím) auta ? Co vše je možné čistit suchou parou ? Pro čištění využíváme velmi kvalitní autokosmetiku. Jak čištění parou funguje? Parní mytí je moderní mobilní a ekologická forma mytí vozidel. Zabýváme se profesionální detailovou . Kromě mytí aut nabízíme úklid domácností a čištění nákupních vozíků. MaxDrive je služba která šetří Váš čas, Vaše auto, Vaše peníze i životní prostředí.


Horká pára, utěrky z mikrovláken, špičková autokosmetika na bázi . Volejte mobilní parní automyčku MaxDrive! Díky minimální spotřebě vody je ideální pro profesionální čištění automobilů a. Při mytí a čištění párou dochází k dezinfekci čištěných ploch a odstranění . Tak ho svěřte do rukou odborníků, kteří využívají k čištění suc. Svým zákazníkům nabízíme komplexní škálu služeb a technik mytí aut.


Naší nejoblíbenější technologií je mytí horkou párou. Tento moderní způsob mytí má . Ekologické čištění suchou párou. Dnes ušetříte 2Kč díky slevě.


Čištění aut parou

Nabízíme ruční mytí vozidel párou. Dále nabízíme čištění exteriéru i interiéru vozidel. Nevím jak to tadyk mohu davat dělam v jedné firmě na čištění aut , nezabyvame se zatím leštěním laku. Používame novou metodu a to číštění parou , žádné . Octavia Scout po domluvě s panem majitelem proběhlo suché čištění interiéru a základní mytí . Nejmodernější technologie čištění aut v centru Zlína – ul. Kč parní čištění dětského kočárku od 3Kč.


Kompletní parní čištění. Dezinfekce vzduchotechniky. Parní vysokotlaké čištění profesionálního zařízení Kärcher SC 2. Hloubkové tepování sedadel a čalounění. Dále pak ruční mytí či čištění interiérů aut.


Čištění aut parou

Nejšetrnější péče o Váš automobil. RUČNÍ MYTÍ AUT - ČIŠTĚNÍ TEXTILIE PAROU. Provádí se následně po luxování pomocí parního stroje Karcher, . Ruční mytí a čištění vozidel.


Po dobu nákupu se postaráme o Váš vůz. Tepování sedadel na počkání, interiéry desinfikujeme párou , aplikujeme .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...