pondělí 11. května 2015

Mototechna brno

Farba opravná Modrá Metalíza VW ATLANTIK LC5H J(ml so štetcom). Opravná korekčná ceruzka s akrylátovým autolakom na drobné opravy laku. Barevná tužka na opravu laku se snadno používá a je určena pro všechny druhy laků. CarPlan PKK0Opravná tužka na lak tmavě zelená vosková tužka pro . Retušovací opravná tužka - fix na dřevo s plstěným šikmým hrotem.


HOLZSPRAY - retušovací lak ve spreji 400ml.

DK Opravná tužka Citroën Blanc Banquise EWP, 24 9ml. Kč bez DPH 22- Kč s DPH. Zobrazit pouze zboží skladem. V nabídce Našeho eshopu najdete různé opravné tužky pro lak automobilu.


Nabídku neustále rozšiřujeme. Korekční tužky Korekční tužka pro drobné opravy laku např. OPRAVNÉ KOREKČNÍ TUŽKY NA LAK FIX IT PRO, SET KUSY ! Pokud máte poškrábaný lak na autě od větví a kamínku zkuste korekční tužku fix it pro.


TUŽKA - FIX na opravu laku auta za 1$!

Ako na opravu poškodeného. Zakázkové míchání barvy podle kódu odstínu barvy. Lakovací tužka na opravu laku. Drobné škrábance na laku trápí každého z nás.


Některé z nich však jdou lehce odstranit přípravky, které naleznete v naší nabídce. Zaujala Vás tužka na opravu autolaku Fix It Pro, ale bojíte se poškození laku ? Může být kvalitní oprava skutečně takto jednoduchá? V první řade je třeba říct,. Veškeré informace o produktu.


Fabia - Náhradní díly - Autokosmetika a chemie - Spreje, opravné tužky : Katalog náhradních dílů Škoda Fabia nabízených k prodeji v on-line obchodě s. Název zboží, Dostupnost, Cena. Tato tužka je naplněná přímo metalizovaným a perleťovým autolakem. Zaručujeme dobrý lesk bez použití bezbarvého laku , ale pro ještě lepší výsledek můžete.


Použití je obdobné jako u laku. Akrylový autolak pripravený na objednávku podľa kódu farby uvedenom na štítku. Súčasťou vrchnáku je aplikačný štetec, ktorým je možné opraviť drobné . Při používání by nemělo docházet ke zaschnutí opravné emulze s . Tužka na opravu laku obsahuje čirý lak pro opravu hlubokých škrábanců a stop po kamení.

Pero s ergonomickým úchopem trojhranného tvaru. Kovový hrot s míchací kuličkou, která zabraňuje zasychání. Korekce cca mm začne vytékat po zmáčknutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...