pátek 29. května 2015

Defend lock ostrava

Defend lock ostrava

Popis: prodám zámek zpátečky ze Seatu Toledo r. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Všechny typy zámků se uzamykají bez použití klíče. Atest 8S Trezor test č. Nabídka pro širokou škálu vozidel. Vyrobila společnost Sassy Group s. Každý rozumný zloděj ví, že pokud vůz ukradne, . Zde naleznete spolehlivé a . Rádi bychom vás touto cestou informovali o zavedení nového sortimentu do nabídky Elit, kterým je osvědčené mechanické zabezpečení řadicí . Ostrava , mně z toho jebne, protože se . Construct, Defend - Lock , Medvěd Blok a montáž doplňkového vybavení (viz dále). DEFEND - LOCK , CONSTRUCT.


ESTNÉ PROHLÁŠENÍ CONSTRUKT, Kč. FORD ( SPECIÁL ), 2Kč. Mechanické zabezpečení Defend - Lock je superstar mezi zámky řadící páky - splňuje nejvyšší požadavky na bezpečnost. Je masivně a pevně spojen s karosérií . Mister lock - Defend lock - pro všechny značky vozů.


Z rozbitého auta jsem demontoval Defend - lock. Prodej a montáž doplňků, nosiče . Neodvrtatelné odlamovací šrouby odolávaly jen několik sekund naprosto běžnému vrtáku . Opraví také defekty na laku po dopravní nehodě. Samolepky defend lock ,bullock recenze,Popis produktu GSM odposlech.


Defend lock ostrava

Defend Lock zámek zpátečky na Peugeot Partner a Citroen Berlingo. Lze možná i využít na jiná auta s manuálním řazením třeba i po drobné . Firmy (nalezeno firem). Po té co se firma Defend lock podivně stáhla z trhu, nechává naše autopůjčovna do vozů montovat zamykání od firmy Construct. Tento klíček se dá také . Podobný systém u nás prezentuje i značka Defend.


Ten má širokou škálu zamykání řadící páky, například model Pin Lock , který je podle . Autorizovaná montážní střediska Jablotron, Defend lock , Construct. Na tohoto Superba půjde standardní Mister Lock typ N, cena se nemění. Jen potřebuji uvést, zda . Multifunkční volant,osvětlení lezamek zpátečky, defend lock , hudba bose, klimatizace, alarm, radio na cd. Prodávající: Kraj: Moravskoslezský ostrava.


Spolupracujeme s renomovanými firmami. LPG (toroidni nadrz)-2roky, defend lock , cerna skla (znackova folie), kodovana skla, 5x Al .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...