pondělí 25. ledna 2016

Autodíly ostrava vítkovice

Lepení pneu čepem, 1Kč . Rychle a účinně utěsní propíchnutou pneumatiku bez nutnosti demontáže kola a ber nářadí. Celý popis a technické parametry. Sprej se nesmí aplikovat na hodně poškozené pneumatiky (proražený bok, prasklá duše, poškozený ráfek). Tato sada MAXI na lepení pneu slouží pouze k . Popis: sada na lepeni pneu ,orig. Speciální latexová formula, utěsňuje díry a nafukuje pneumatiku.


Autodíly ostrava vítkovice

Univerzální lepení pneu na motocykly a automobily. Vhodné do povinné výbavy motořkáře. Jak lepím pneumatiky, když nemám k dispozici profesionální pomůcky. A přesto, aby to trochu vypadalo. Unsubscribe from Daniel Priesečan.


SPRAY na lepení pneu REPAIR 300ml. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek . Sada obsahuje: Jehlici k vytvoření díry pro těsnicí materiál, těsnicí materiál, který lze použít až na pneumtik, v závislosti na . Sprej na lepení pneu 450ml CAPTAIN v obchodech na Zboží. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Bezdušový ventil, 4-Kč.


Autodíly ostrava vítkovice

Programování TMPS, 35-Kč. Během státních svátků Pá 5. Filson Store, Praha uzavřena. CENÍKY SLUŽEB CENÍK AUTOSERVISU Ceny jsou uvedené s DPH CENÍK PNEUSERVISU Ceny jsou uvedené s DPH CENÍK RUČNÍHO MYTÍ Ceny . Nový ventilek - při přezutí pneu, Kč.


Opravný sprej na pneu 200ml, vhodný k nafoukání a opravě poškozené pneu na motocyklu. Odstraňte z pneumatiky všechny předměty . K zaplate se musi pripocitat sundani nandani pneu a vyvazeni. Krome toho ja bych vyber techniky lepeni nechal na servisu, nejsou to sice . Všechno ZbožíOleje, maziva, chemieBERNER chemie Berner gelové super lepidlo 20g, lepidlo vhodné pro lepení pneu i další opravy . Chtěl bych se zeptat, jakým lepidlem se dají dobře přilepit pneumatiky. Počítám, že sekundovým, epoxidovým a . Sada na zalepení bezdušové pneu kdekoliv na cestě. Snadná a jednoduchá oprava pneu bez nutnosti pneuservisu.


Naši zaměstnanci Vám rádi pomohou nejen opravou pneu či přezutím a. Přezutí vozu - při odběru nových pneu, 4,-. Průběh lepení pneu Demontáž kola. Ocelový ventil, Kč, Kč. Utěsnění patky pláště při úniku vzduchu, Kč, Kč.


Opravné hříbky - TOP kvalitní opravné hříbky PRP Schrader s drátem pro průpich až mm za příznivou cenu. Tyto opravné hříbky jsou v licenci Michelin a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...