středa 20. ledna 2016

Ruční myčka plzeň

Garance bezproblémové STK, měření propustnosti předních skel před i po. Doba montáže fólií nepřesahuje 2minut, cena za kompletní zatmavení osobního . Cena za tónování skel Vašeho vozu je závislá na materiálu, který použijeme. Pro jasný příklad Vám uvedu cenu za tónování skel Vašeho vozu materiálem . Ceny jsou konečné, nenavyšují se o instalaci ani DPH ! Pro ceník tónování autoskel nových a luxusních vozů nás.


Ruční myčka plzeň

Nabízíme profesionální tónování autoskel, bez demontáže jakéhokoliv dílu vašeho vozu do min. Mimořádné akční ceny tónování autoskel na autofólie SunTek. Cena odstranění původních folií není zahrnuta ve standardních nebo akčních . Zajímají vás ceny tónování auto skel , které ochrání interiér vašeho vozu před sluncem a zvídavými.


Přesná cena závisí na typu vozu a požadovaném typu fólie. Cena protislunečního pásu na čelní okno s atestem - 7kč. Používáme fólie amerických značek Suntek a Global. Tónování autoskel a fólie na okna budov za výhodné ceny. Zatmavení skel provádíme v prostorách našeho nového centra.


U vozů s velkým zadním oknem se může cena lišit: např. Cena bez čelního a předních bočních skel. Zabýváme se celopolepy aut, tónováním autoskel, reklamou, bezpečnostními, protislunečními a dekorativními fóliemi, designem a zakázkovým tuningem.


Karlovy Vary, tónování autoskel, tónování světel,. Foliování tónování autoskel provádíme BEZ DEMONTÁŽE! Instalaci auto fólií provádíme bez demontáže skel a částí vozu. K celopotahu je také možnost využít dlouhodobou akci na tónování autoskel za. Všechny naše fólie mají homologaci a. Fólie se instalují bez demontáže skel.


Ruční myčka plzeň

Nižší koncová cena pro zákazníka. Jaký materiál se používá na tónování skel ? TÓNOVÁNÍ SKEL A AUTOFÓLIE. Provádíme opravy, tónování a výměny autoskel. Tato technologie je založena na nanesení slabé vrstvy titanu na povrch autoskla. Folie na auto, celopolepy vozidel, ochrané fólie na auto, ochrana laku, autofólie plzeň, tónování auto skel , zatmavení oken, autofolie plzen, unique design.


Vám jde vstříc při tonování skel autofóliemi Zajímá Vás cena tónování autoskel Vašeho vozu? Možnost zapůjčení náhradního vozidla po dobu. Objevte zaručeně bezpečnější a rychlejší vstup na trh, získejte naše zkušenosti z designových polepů aut, tónování skel nebo ochrany laku. Folie na auta - cena , tónování autoskel pardubice , folie , autofolie ,autoskla , celopolepy aut , reklamní polepy.


Uvažujete o tónování skel na Vašem voze? Nyní v nabídce certifikovaná folie na přední boční okna. Ceník pod popiskem, cena se liší dle počtu skel , typu a velikosti .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...