pondělí 25. ledna 2016

Autopůjčovna vysočina

Na začátku hry se seznámíte s pirátským kapitánem Hoolem, který chce nalézt svůj ztracený poklad. U každé jamky se dozvíte, jak příběh pokračuje. První černý adventure minigolf v Praze.


Karel Jahoda objevil nevšední minigolf a chtěl by se jako obvykle podělit o. Hřiště na minigolf - Praha -Park u Chodovské vodní tvrze. Vybavení na monigolf a Házecí .

SPORTOVNÍ KLUB TEMPO PRAHA, z. Sportovní areál Na Šancích se nachází v příjemném prostředí lesoparku u Hostivařské přehrady. Můžete zde využít své sportovní nadání například v tenisu,. Minigolf Chodovská tvrz (Chodov, Praha ). Oplocené hřiště pro hraní minigolfu v parku u Chodovské vodní tvrze. Najděte firmy a služby ve svém okolí. Tower Park Praha , Praha - Žižkov a na dalším místě.


Představujeme: Putting Golf.

Sportovní centrum SK OAZA provozuje minigolf a pronájem minigolfového hřiště v lokalitě Praha. Jeremenkova 10 Praha , tel. Vstupné pro veřejnost na osobu:. Adventure minigolf představuje v podstatě klasický golf zmenšený do minigolfových.


Pro všechny aktivní seniory nad let s bydlištěm na Praze , kteří rádi sportují, pořádá městská část Praha již tradiční podzimní turnaj v minigolfu. Přijeďte si zahrát minigolf do naší nově otevřené haly v Praze Kunraticích. Půjčování golfových holí pro hřiště minigolfu v Centrálním parku: - v KD MLEJN, Kovářova , Praha - objednávky holí . Veřejné minigolfové hřiště.


Menu Praha - Seznam denních menu restaurací v celé Praze a okolí! Prague Black Light Mini Golf and Games Tour. Decent little mini golf course in a fun environment. Bowling „Na Ovčíně“ nabízí profesionálním i rekreačním sportovcům, rodinám s dětmi i firmám bowlingových drah, minigolf , fotbalové hřiště, šipky.


Indoor minigolf Galerie Butovice, Praha = originální oslavy narozenin, firemní akce, minigolfové turnaje, prodej minigolfového vybavení, . Pražský patriot - vše o dění v Praze. Foto: Jan Puci a archiv minigolfového oddíu SK Oaza Praha. Věříme, že nejlepší zábava pro každého je se špetkou soutěžení.


Na krytém minigolfu v centru Prahy.

Nad lesním divadlem, Praha 4. Projektu ćisté a zelené Prahy. Vltavanů 54 Praha - . The location is looking very . Rezervace zajištuje DDM – Monet . ADVENTURE MINIGOLF OARENA PRAHA. All about: Fun and Adventure in.


Areál U Kunratické spojky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...