čtvrtek 1. června 2017

Mobil servis brno

Luxusní ruční mytí aut , Vyškov a okolí. To jsem ještě netušil, kolik času mi. Umyté auto - ruční čištění vozidel. Jsme specilasté v tom, co děláme.


Naši novou ruční myčku najdete v bývalém areálu ČOV - po cestě z Karviné na.

Kvalitní ruční mytí aut nejmodernějšími přípravky v Plzni u Globusu. Vaše vozy pečlivě umyjí profesionálové. Společnost poskytuje ruční mytí vozidel, úklidové služby, údržbu zeleně a zahradní služby. Základem je dokonalá příprava povrchu laku auta.


Už při základním mytí je Vaše auto nejen důkladně očištěno, ale rovněž je dodána . Vítáme vás na našich stránkách a věříme že zde rychle a přehledně najdete veškeré informace týkajících se . Po Praze a okolí přijedeme a ručně umyjeme a navoskujeme auto přímo u vás. Nabízíme ruční mytí karoserie, čištění interiéru, ošetření kol a pneu, čištění rámů, vyčištění a ochranu plastů interiéru, kompletní čištění oken a.

Ruční mytí aut - AUTOCENTR HUDEC s. Renovace laku a keramická ochrana laku aut Helicar wash Prostějov - Vrahovická. Provádíme ruční mytí aut , včetně čistění interiéru, tepování čalounění, leštění skel , impregnace laku a čištění kol. Chcete si nechat umýt svůj vůz?


Svěřte svůj vůz do rukou profesionálů. Moderní a bezpečné centrum plné toho nejlepšího vybavení pro detailní čištění vozidel s certifikovanými detailery. Voskování a leštění karosérie, mokré i suché čištění interiérů, čištění a ošetření koženého interiéru. Kompletní ruční mytí karosérií včetně čištění interiéru , renovace laku a ošetření karoserie vozidel. Máme pouze špičkové vybavení, . Projet automyčkou je velice pohodlné a rychlé, ale zároveň i nešetrné k laku vozu.


Může dojít k poničení vašeho automobilu, poškrábání . Profesionální strojní leštění laku . K mytí používáme vysoce kvalitní švýcarskou autokosmetiku Rywax, šetrnou k . Aktuálně dělám nový web ohledně služeb PIKATEC. Pokud potřebujete odpověď na Vaši otázku ohledně PIKATECu, nebo si chcete rezervovat aplikaci, . Luxování a suché čištění interiéru včetně utření prachu. Tepování a vysušení interiéru.

Samoobslužné mytí tlakovou vodou s přísadami od 1- Kč . Vám k dispozici tel číslo. Naše firma se zabývá ručním mytí aut již několik let. Používáme technologii společnosti Kärcher a nejkvalitnější mycí saponáty a čisticí přípravky firem Sonax,.


Udělejte čistou radost svým blízkým a darujte zářivé auto třeba na celý rok. Vhodné i jako firemní benefity. Mobilní ruční mytí exteriéru i interiéru aut bez vody po Praze a okolí. Používáme převážně profesionální a ekologické přípravky od značky Chemical Guys.


Naše společnost se zabývá ručním mytím a čištěním interiérů vozidel. Po pěti letech činnosti zaujímáme přední místo v Karlových Varech a jeho okolí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...