úterý 6. června 2017

Strikani alu kol

Strikani alu kol

Zajišťujeme kompletní renovaci a lakování alu kol do různých barev včetně netradičních odstínů s možností přidání třpytek. Jaro se blíží a tak je potřeba mít disky krásné a bez škrábanců. Zde malý návo jak na to. Mé disky byly opotřebeny běžným používáním viz.


Strikani alu kol

Provádíme kompletní renovaci plechových a hliníkových, alu disků. Domů CENÍK LAKOVÁNÍ DISKŮ KOL. Fe i hliníkové ALU disky bezbarvý lak nabízíme v lesklém, polomatném či matném . Máme veliký výběr barev a odstínů. Není problém ani lehká kosmetika kol. Dnes si ukážeme, jak ne lakovat Alu Kola :D Robin.


Jak si levně opravit a nalakovat kola , maximálně do 500kč. Postup pro někoho kdo si to chce zkusit a neví jak. Rovnání provádíme na počkání na provozovně v Kobeřicích.


Strikani alu kol

Renovace alu kol Teplice a severní Čechy. Autoservis se specializací na opravy ALU disků. Pokud jsme s vrstvou barvy spokojeni, aplikujeme jako finální vrstvu bezbarvý lak. Tím je oprava alu kol hotova a ty jsou připraveny opět k . Lakování disků kol a alu. Zajistíme odtranění starého nátěru a rzí, pískování kol a ALU disků jemným křemičitým pískem nebo zrny.


Alu disky a plechové disky . Re: Postup lakování ALU kol. Příspěvek Napsal: sob 21. Piskovanim to prej nejde ze jemnou piskovackou to . Zabýváme se povrchovou úpravou práškovými plasty. Nabízíme také pískování ocelovou drtí a ekologické odmašťování. Provadíme renovaci plechových a alu disků.


Renovujeme disky kol , rámy jízdních . Rozhodl oživit svoje origo alu disky Elegance O1. Vše v domácích podmínkách. Původní stav (prostě klasika, let provozu a 2tkm nemohlo nezanechat stopy). Nabízíme možnost repasováné rámů motocyklů a všech jejich kovových části včetně kol , bloků motorů, brzdičů koncovek výfuků atd.


Zpracování grafických návrhů. Al disk, chemické odlakování. Alu kol jsem narazil na firmu Nanoren. Poptávka: servis, vyrovnání ALU disků a stříkání , Mladá Boleslav. Děláme komaxit v práci na rámy kol a ty nikdo nešetří ale před nanesenim se rámy vozi na chromat ten hlinik uzavře a . Rogi jsem delal alu kola na auto… neni to spatny za par penez ale nepocitej z upravou a nejakym krytovanim… a opravdu nechces cistit .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...