čtvrtek 8. června 2017

Motorový olej 5w30 ford

Vysoko výkonný, plně syntetický motorový olej s nízkým třením se speciálním složením pro optimální výkon a úsporu pohonných hmot. Třída viskozity SAE pro motorový olej pro FORD. Veškeré informace o produktu.


Motorový olej 5w30 ford

Hodnocení a recenze FORD. Test tarcia oleju silnikowego w temp. Doprava zdarma a doručení do hodin u vybraných produktů. Všetky informácie o produkte.


Originální motorový olej s viskozitou 5WLongLIfe III určený speciálně pro. Motorový olej poskytuje úsporu paliva, lepší výkon a snížení škodlivých emisí. V FORD FOCUS (DAW, DBW) - 5W-motorový olej. Vhodné pro vozy: FORD FOCUS (DAW, DBW) 1. V poslední době se výrobce motorového oleje 5Wzměnil označení k bubble-litr motorového oleje.


Ford FORMULA F 5W-- litrů. Vysoce výkonný syntetický motorový olej s nízkým třením se speciálním složením pro optimální. Konajte hneď a ušetrite ! Prodejní kód: FO 5W-F 1. Prosím zašlete nám VIN pro kontrolu vhodnosti olejového filtru. Vyrobca predpisuje pre tento model oleje 5W-, ktore vyhovuju. Umožnuje provoz s nízkým třením a díky speciálnímu složení zajišťuje optimální výkon a . Syntetický vysoce výkonný motorový olej pro moderní zážehové a vznětové motory, zejména FORD a VOLVO, včetně vozů vybavených filtry pevných částic.


Oleje motorové typu 5w , 5w 4 10wa 10wmáme za příznivé ceny. Důležité aditivace oleje . Syntetický motorový olej (syntetic Technology), který zaručuje vyšší výkony a redukování škodlivých emisí. Zajišťuje snížené tření a vysoký stupeň ochrany a . Tento motorový olej je samozrejme spätne.


Motorový olej 5w30 ford

Od nás dostaneš prostě dobrý motorový olej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...