úterý 9. ledna 2018

Autopůjčovna příbram

Naše motto jediné auto které Vám nikdy nezestárne, je to které si u nás půjčíte. Vážení zákazníci, vítáme Vás na stránkách naší autopůjčovny. Víme, že je důležité, aby Vám byla naše autopůjčovna vždy na blízku.


Proto pro nás není problém, abychom Vám zapůjčené auto přistavili i do města Příbram ! Jsme autopůjčovna působící v příbramském regionu. Nabízíme krátkodobý i dlouhodobý pronájem vozidel.

Doménou naší nabídky je výběr z různých variant a . Autopůjčovny v Příbrami a okolí. Imperial Car Rental Pribram nabízí vynikající autopůjčovna služby Pribram na nejvíce konkurenceschopných cenách v Ceska republika. Vaše autopůjčovna Vám bude vždy na blízku, protože přistavíme automobil i do Příbrami. Tažné zařízení: Ano (na 2t).


USB, navigace, vyhřívaná . MODEL, Cena bez DPH, Cena s DPH. Bez starostí si zapůjčete vozidlo z autopůjčovny nebo sdílený automobil. Právě jste ji našli V rámci komplexních služeb nabízíme přistavení vozu po celé ČR a město Příbram.

Půjčovna obytných vozů - autopůjčovna. Příbram ,Nový hřbitov 3m vyhledat dopravní spojení . Zabýváme se vrtací, bourací, zahradní i hutnící technikou a další. Dušan Vokrouhlík - autopůjčovna Příbram - Příbram III.


Vzdálenost od místa zadání neznámá. Není ve Vašem okolí půjčovna lodí a chcete se zúčastnit našich vodáckých zájezdů ? Těm co nemají žádné vybavení ani loď ani náležitou výstroj zajistí vše. V katalogu autopůjčoven pro okres Příbram najdete firem s pravidelně aktualizovanou nabídkou.


Největší seznam autopůjčoven v okrese Příbram. Hledáte autopujcovna v okrese Příbram ? Každá utopůjčovna je zařazena do vhodného okresu a většího města. Zobrazit na mapěJsme na facebooku. Autorizovaný prodej a servis.


PŮJČOVNA KARAVANY A OSOBNÍ VOZY . Jsme jedním z nejrychleji rostoucích půjčení . Naše firma Vám nabízí své služby již řadu let a se značkou Makita máme bohaté zkušenosti. Ať už jste firma anebo soukromník a potřebujete si v Příbrami půjčit dodávku, můžete využít služby půjčovny, která prezentuje svoje . Pribram rentals- pick-up místa, pracovní doby a pronájem podmínky. Ekonomika, kompaktní, hybridní, sportovní, SUV a luxusní třídy automobilů jsou k dispozici .

Pronájem našich luxusních vozů značek Mercedes Benz, BMW a dalších je vždy pouze s řidičem. Tato služba je vhodná zejména pro . Zajišťujeme pojištění a řešení pojistných událostí. K dispozici je autopůjčovna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...