středa 31. ledna 2018

Samolepky na auto se jménem

Na výběr máte z několika motivů sourozenců. U každé samolepky si můžete . Vyberte si kvalitní samolepku na auto se jménem dítěte přímo od výrobce. Originální samolepky dítě v autě na auta.


Naše nabídka samolepek a magnetek na auto.

Přátelské a veselé motivy třeba i se jménem Vašeho děťátka ! SAMOLEPKY VYRÁBÍME NA ZAKÁZKU, EXPEDICE DO TÝDNE! Velký výběr nálepek s širokou paletou barev, velikostí a hlavně jménem dítěte podle vašeho přání. Doba realizace je u samolepek na zakázku individuální. Dítě v autě - samolepky na auto.


Měla bych zájem o samolepku na auto se jménem KLÁRKA, rozměr cca 20x6cm, barva bílá, 2kusy, . Bezpečný převoz ratolestí na silnicích pomohou zvýšit samolepky „dítě v autě“. Samolepky na auto se jménem dítěte jsou hitem.

Vyrábíme samolepky dítě v autě na auto. Sestry, samolepka se jménem dítěte, zvyšuje bezpečnost přepravy dětí. Pořídili jste si nový automobil? Nálepka na auto se vyrábí od 12×11. Nebo jen nejste spokojeni se vzhledem staršího vozu?


Nevíte, jak jej omladit či ozvláštnit? Vyzkoušejte nálepky na auto se jmény. Minimální rozměr samolepky je 12x11. Rozměr samolepky : 19×cm. MOPS samolepka se jménem.


Ale i pro další využití - na zeď, nábytek, notebook, dřevo, zrcadla atd. Sdílejte samolepky se svými přáteli: Sdílet na. Cena zůstane stejná, velikost samolepky bude i se jménem. Svět v bezpečí kategoricky říkáme, obrázky se jmény vašich ratolestí na auto NE!


Chcete-li pod tuto samolepku napsat jméno dítěte nebo nějaký text např. Oblíbená samolepka dítě v autě - s motivem beruška, vyberte si ze spousty barev a velikostí.

K samolepce si zvolíte i jméno dítěte podle vašeho přání. Na přání motiv či popisky jakkoliv upravíme. Typ samolepky ‎: ‎Jméno s obrázkem Materiál samolepky ‎: ‎speciální vinylová samole.


Replika SPZ s libovolným textem či jménem. Na Vaše přání vyhotovíme jakýkoliv text nebo logo. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma samolepky se jménem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...