čtvrtek 11. ledna 2018

Autoservis brno líšeň

Autoservis brno líšeň

Provozuji autoservis a pneuservis. Příjezd do servisu je z ulice Bačovského! Autoservis a pneuservis v Brně, Líšeň. Servis motorových vozidel Brno. Klempířské a lakýrnické práce, lepení autofólíí, oprava skel aut.


Auto servis PERAT znamená krátký čas a nároky opravných procesů, pravidelná. Velice rádi vás uvítáme v provozovně na ulici Slíny v Brně Líšni , kde se . Všem značkám věnujeme stejnou péči, specializujeme se. Na těchto stránkách představujeme , možnosti a služby našeho autoservisu , dále výroby zakázkových dílů pro tuning a motorsport.


Pneuservis, autoservis a prodej a protektorování pneumatik. Navštivte některé z pneucenter TASY v Brně a blízkém okolí! AUTOSERVIS : opravy osobních a dodávkových vozidel, prohlídky , výměny provozních náplní, sezonní kontroly, přípravy vozidel na STK, zajištění . Otevřeno: v pondělí od 8: . Provádím kompletní opravy automobilů.


Při příjezdu z Dsjeďte na 203. Svitavy) a pokračujte na Líšeň , Vinohrady až na ulici . CIBAR- AUTOSERVIS , Trnkova ul. Profesionálně vybavený autoservis , který je zaměřen na osobní automobily a malé užitkové vozy.


Mercedes a Smart za bezkonkurenční ceny v Brně! Brno - Líšeň , Trnkova 111. Auto Moto Logo Jsme členem profesionální sítě autoservisů AUTO - AUTO. Akční nabídky vozů Renault a Dacia. Kvalitní servis a férové ceny.


Rodinná firma s tradicí přes let. AUTO POKORNÝ BRNO - Léty prověřená kvalita. Aktuální i úplný výpis firmy AUTOSERVIS BRNO s. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Specializujeme se na prodej náhradních dílů na všechny značky vozů, zejména pak vozy značky Škoda. E-shop je ve výstavbě, stále na něm pracujeme, a zobrazovaná nabídka rozhodně není konečná.


Kaps Automatic Kojetín a Brno. Obor činnosti: Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství. Krátce po té se nám podařilo . Na tomto odběrném místě lze.


Zdeněk Rolinek ( autoservis ). Autoopravna Adler nabízí veškeré mechanické opravy osobních automabilů. Náš autoservis poskytuje služby jako je výměna autoskla, oprava. Když však zákazník s tímto vozem přijede do běžného autoservisu (a není odmítnut), mechanik dojde k závěru, že je motor v pořádku a že je závada určitě v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...