čtvrtek 21. března 2019

Meguiars

Meguiars

Všechny úkony na tvorbě nebo opracování skla si děláme samy na vlastní moderní technologii. Pískovaná skla – pokovovaná skla . Proč je důležité nechat označit skla Vašeho automobilu? Když dáváte víno jako dárek, je to skvělý dárek. Ale když na láhev či skleničku necháte ještě něco vypískovat, . Značení laserem, popis laserem - laserový popis, gravírování, pískování , značení. Pro dekorační polepy skel využíváme fólie s efektem pískovaného či leptaného skla.


Meguiars

Jejich aplikací dosáhneme v interiéru zcela nového vzhledu. Tamponový tisk je vhodný pro potisk různých reklamních a dárkových předmětů, ale i průmyslových výrobků, převážně z plastu, papíru, dřeva, skla , porcelánu a . Provádíme pískování log, motivů i sloganů do skla , keramiky či kovu. Nabízíme svatební sklenice, půllitry, karafy na víno, skleničky na víno, džbány.


Sklo, ryté sklo, kombinace sklo a cín, běžné sklo, opticky zdobené sklo, broušené. Při pískování se přes šablonu tryská jemný písek, výsledný motiv je pak matný. Precizní metodou, která dokáže vytvořit plastický obraz je . Kromě tradičních služeb jako je řezání skla , broušení nebo pískování , . Prvních písmen pískování je na každé sklo zdarma. Tuto techniku lze použít na sklo , pískování keramiky, kámen, kov, dřevo, akrylátové hmoty, pískování plexiskla a další materiály. Pomocí laseru a korundového písku dokážeme na čirém skle, dřevě, nerezu, elox.


Meguiars

Vygravírovat lze firemní loga, pamětní . Využijte naši nabídku pískovaného skla s věnováním. Můžete si vybrat ze široké škály motivů či si za pomoci našeho grafika nechat vytvořit vlastní originální . Každý, kdo měnil sklo u automobilu ví, že je to částka nemalá. Značení spočívá v technologii pískování skla , kdy je sklo trvale opatřeno vnějšími identifikačními . Najděte dodavatele pro téma pískování skla.


Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky. Brno , Praha Czech Image. Tato technologie pískování se používá na materiály sklo a kov, hlavně u reklamních a dárkových předmětů jako jsou sklenice, kovové hrnky,.


Základní ceník za pískovaní půllitrů na zakázku. Principem pískování je otryskání čirého skla jemným pískem přes šablonu s motivem. Po odstranění šablony zdrsněná plocha skla tvoří neodstranitelný obraz.


Firma AZ SKLO se dnes a denně po dobu let snaží uspokojit potřeby každého. V nabídce služeb tak můžete najít tradiční zpracování skla (řezání, vrtání, broušení), ale také technologicky náročné ohýbaní plochého skla v tavících pecích, tepelnou. V katalogu naleznete unikátních designů v provedení tavené a pískované sklo. K nejúčinnějším způsobům ochrany vozidel patří vyznačení kódu na skla (SBZ). Zrcadla, zrcadla do koupelny, pískování zrcadel.


Pomocí jemného korundového písku vypískujeme téměř jakýkoli motiv na sklo. Například Vaše logo, jméno a jiné znaky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...