pondělí 11. prosince 2017

Autobazar králův dvůr

Nabízíme profesionální ruční mytí vozidel. Holandskou autokosmetikou Riwax, Aclean. Možnost vyčištění interiéru.


Autobazar králův dvůr

Tato nadstandartní služba Vám zaručí maximální spokojenost a úsporu času. Důvěřujte profesionálům a volejte AUTO ALEXA BRNO ! Nabídka čištění : Interiér. Práce provádíme extrakční metodou, kdy je při čištění do chlupu koberce stříkán pod tlakem saponát s vodou a následně je vše odsáváno.


Firma pana Dofka nám prováděla čištění interiéru vozu a klimatizace. V tom případě máme něco pro Vás! Kompletní údržba interiéru vozu včetně zavazadlového prostoru.


Autobazar králův dvůr

Brno - Horní Heršpice, KLUB BestDrive . Brno , čistírna aut, cistirna aut, ruční mytí, rucni myti, tepování , tepovani,. Jsme firma s několikaletou zkušeností v oblasti ručního mytí aut a čištění interiérů. Naše nabídka ručního mytí aut obsahuje: ruční mytí aut, čištění interiéru aut a renovace laku v centru Brna.


Ruční mytí aut a čištění interieru aut provádíme pouze . Profesionální strojní leštění laku . Dopřejte svému autu to nejlepší. BRNO Čištění interiérů aut, potahů, koberců, čalounění, úklidy domácností. Myjómi je firmou zabývající se venkovním mytím a čištěním interiérů osobních a nákladních automobilů již třetím rokem. Provádíme taktéž ozónové čištění interiéru a klimatizace. Chcete-li si nechat v Brně umýt auto . Dále provádíme voskování, suché či mokré čištění interiéru (textilu, kůže) až po renovaci laku a světel.


Autobazar králův dvůr

Obashuje služby z Interiér základ. Využijte čištění interiérů aut Brno , čištění autosedačky - suché vysátí a tepování. Pravidelný i jednorázový úklid domů, bytových domů, panelových domů, firem, bytů, staveb, kanceláří, administrativních budov. Nemáte během dne čas si nechat odborně vyčistit vozidlo? Tato metoda čištění obsahuje vysátí a tepování sedadel a koberců včetně zavazadlového prostoru.


Dále hloubkové čištění a konzervaci plastových dílů interiéru , . Při čištění interiéru máte zaručeno, že horká pára zničí roztoče, plísně, alergeny, viry a. Renovace laku, leštění laku, detailing BRNO , voskování automobilu, retuše laku aj. Ruční automyčka v Líbeznicích u Prahy nabízí důkladné mytí, voskování laku, čištění a tepování interiérů , čištění kůže a nano ochranu automobilů. KPK autoopravna v Jiříkovicích, km od města Brno. Nejmodernější myčka aut, motorek, kol a psů v Brně nabízející služby v oblasti čištění motorových vozidel, ruční mytí, čištění interiéru , samoobslužná mycí . Tišnov, Kuřim, Bystřice nad Pernštejnem, Blansko, Velká Bíteš, Brno a okolí.


V našem areálu v Rosicích vám nabízíme službu KOMPLEXNÍHO ČIŠTĚNÍ INTERIÉRŮ VOZIDEL. Využíváme profesionální stroje a autokosmetiku Kärcher. Nové a špičkové moderní mycí centrum Slatina, Brno. Mycí centrum GLANC - to je precizní ruční mytí karoserie a čištění interiéru vozidel. AUTOSERVIS PNEUSERVIS BRNO KOMÁROV.


Nejkvalitnější služby v oboru ručního a strojního čištění. Tepování interiéru včetně čištění a leštění karoserie za použití carnaubského vosku. BoB Brno , Brno (mapa) Platnost kupónu je od 9. Jak docílit čistoty interiéru ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...