čtvrtek 5. prosince 2019

Still servis

Rychlá a odborná oprava škod způsobených odletujícími kamínky. Profesionální výměna čelního skla. Bezplatná oprava v případě zavinění 2. Máte prasklinku na čelním skle? Co ji zkusit opravit než udělat nákladnou výměnu?


Zkuste opravy praskliny čelního skla od mobilní autosklo luma.

Provádíme výměnu čelních, bočních a zadních skel na všechny typy vozidel včetně nákladních vozidel, autobusů, . Zákazník je dnes zcela přirozeně náročný na nabízené služby. Oprava autoskel a výměna skel. Je si jednoduše vědom svých nákladů. Kvalitní služby v oblasti výměny a opravy autoskel najdete i firmy TRIO.


Dbáno je rovněž na kvalitu skel , která firma TRIO AUTOSKLO dodává pouze od . Speciální technologické postupy pro opravy skel , plastů a povrchu interiéru, zručně prováděné servisními profesionály BMW – a Vaše BMW bude znovu vypadat . Systém pro leštění skel automobilů.

Pro opravy a výměny skel na vašem vozidle využijte partnera, společnost AGC. Nikam nemusíte jezdit – bude o vás kompletně postaráno. Dnes zákazníkům nabízíme technologii opravy autoskel scelování prasklin GLASS. Autoskla, autosklo Hleďa. Tónování a kódování autoskel.


Výměna autoskel zdarma, opravy autoskel. Vyškov, Prostějov, Kroměříž, Šumperk, Brno. Jednání s pojišťovnami za Vás. Zdarma výměna pojištěných skel. Ať již poškození od jisker, poleptání nebo poškrábání skel – náš inovativní proces sanace a leštění . Na všechny opravy skel poskytujeme doživotní záruku.


Servis oken Doplňky pro okna. Okna a dveře s poškozenými povrchy rámů a skel není nutné měnit. Všechna práva vyhrazena SDS TECHNIKA s. Společnost je zapsána v Obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ostravě, oddíl C, . Měníme stará nefunkční nebo rozbitá izolační dvoj-skla i troj-skla.


Nemáte čas či peníze na výměnu autoskla?

Pak je tu oprava autoskel scelováním. Neváhejte a kontaktujte nás! Specializujeme se na autobusová skla, čelní, boční a opravy zamlžených dvojskel.


Pouze na Würth: koupit Náhradní těsnění, Pro injektor, obj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...