středa 4. prosince 2019

Stk královo pole

Stanice technické kontroly vozidel v Brně. Pravidelné technické prohlídky, evidenční kontroly a měření emisí všech benzinových a naftových motorů. Provozujeme stanici technické kontroly vozidel.


Zajišťujeme pravidelné prohlídky, evidenční kontroly a měření emisí všech benzinových, naftových. Měl jsem rezervaci termínu to klaplo super. Reviews Celkově bez problémů.

Sladkovského, Brno, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti,. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. STK Jihomoravský krajSTK KRÁLOVO POLE, s. Technické kontroly, přestavby, evidenční prohlídky, dovozy, měření emisí, benzin - diesel pro motocykly, osobní a užitkové vozy do t. Provozování stanice technické kontroly a měření emisí. STK KRÁLOVO POLE Společnost s ručením omezenýmSTK KRÁLOVO POLE Společnost s ručením omezeným - základní informace.


Právní forma: společnost s ručením omezeným. Provádíme technické a evidenční kontroly osobních a užitkových automobilů do 5t, motocyklů a přívěsů.

Yelp è uno strumento facile e divertente per trovare, consigliare e parlare delle novità, grandi e . Stát vás budou jen pár korun, dovedou zvednout teplotu až o . Pneuservis ContiTrade Services s. STK, kontakt, mapa, telefon. STK Mělník Mladoboleslavská s. Brno - Královo Pole BestDrive provozuje rozsáhlou síť pneuservisů a autoservisů po celé ČR. STK Královo Pole a Brno, recensioni scritte da persone come te. Tento bod zatím nemá žádné recenze.


Buďte první, kdo recenzi napíše! Krajský soud v Brně, odd. Její identifikační číslo je. Hradecká 3 Brno- Královo Pole. Na této stránce zjistíte, kde se nachází nejlepší STK právě v městě Brno.


Autoservis a pneuservis pro Brno v Autopneu Novotný: opravy a údržba vozidel, interiérů, klimatizace, příprava na STK , prodej dílů a pneu vč. Společnost je stále aktivní. V jejím vedení se dosud vystřídalo osob.


E-PASÁŽ ( EPNE, s.r.o. ). STK včetně provedení známky STK.

Obdrží: ČSJu- STK , KR, sekretariát. Nabídka Ford Motorcraft představuje běžný údržbový servis, nabídku pneumatik nebo kompletních kol, prohlídku před STK a kalkulace frekventovaných oprav . Více informací: V Jihomoravském kraji najdete jednu ze stanic technické kontroly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...