středa 4. prosince 2019

Vymena skla ipad 2

Máte na svém Ipadu prasklé sklo na LC display však funguje a nezobrazuje žádné pruhy ani podobné vady ? Rozbité sklo na Ipadu. Vyplatí se ještě provést opravu? Musíme vás ale upozornit, . Výmena dotykovej plochy - iPad Air 2. U tabletu iPad provádíme výměny baterie dotykového skla (touchscreen), rámu, LCD .

Výměna dotykoveho skla na nejnovějším iPadu. Ke každé opravě sleva na ochranné sklo. PAD MINI DOTYKOVÉ SKLO. Výměnu krytu nebo skla iPad naši odborníky provádějí během hodiny.


V našem servisním centru v. Servis a opravy iPad Air. Výhodnější a levnější výměna dotykové plochy se sklem s využitím Vašeho starého LCD displeje. Tvrzené sklo Vám již přijde přilepené, proto se nemusíte obávat jeho instalace.


Většinu oprav provádíme na počkání, např: výměna displaje, dock konektoru,.

Rychle, kvalitně a se zárukou. Pad mini, iPad iPad , iPad. Profesionln oprava a vmna lcd displeje a dotykovho skla u zazen iPad za skvlou cenu. Zajiujeme kvalifikovan a spolehliv servis model . Doba opravy je závislá na . Výměnu prasklého skla či rozbitého displeje u Vašeho iPad jsme schopni. Náhradní sklo s dotykovou plochou (digitizér) pro výměnu Vašeho prasklého skla u Apple iPad Air 1. Popis opravy: výměna dotykového skla.


V ppad tchto model pokrvme veker mon pokozen. Objednajte do 14:hodin a zajtra bude u vás dotykové sklo Apple Ipad biely. AKO PREBIEHA VÝMENA DOTYKOVEJ PLOCHY NA TELEFÓNE Ipad. Dobrý den, prosím, nevíte, jak se dá vyčistit sklo , které chrání displej?


Je tam z druhé strany nějaké smítko, které ruší pohled a nevím, jak ho odstranit. Roh, včetně toho zaobleného, je pro odstranění skla nejvhodnější. Použití nehtů nedoporučujeme, pokud je máte slabé a lámavé. Používáme výhradně originální náhradní díly nebo certifikované díly nejvyšší jakosti. Neúčtujeme si cenu poštovného.


Po opravě odesíláme zpět v případů . Cenou oprav budete mile překvapeni.

Dotykové sklo je dodáváno včetně home buttonu, takže je výměna jednoduší a rychlejší. Sklo obsahuje oboustranné lepící proužky, pro . Ceník servisních úkonů a oprav. Co mám udělat před návštěvou autorizovaného servisu iWant? Vymena baterie ipad air, dotykového skla ipad , konektora ipad pro, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...