úterý 9. února 2021

Zkoušečka na vstřiky

Stanice technické kontroly Opava - OP KONTROL, spol. Technické prohlídky pravidelné, stanovené zákonem č. Ceny technických prohlídek jsou ceny smluvní, stanovené na základě výměru MFČR z roku . Cílem společnosti je poskytování. STK Štěpánkovice, stanice technické kontroly a měření emisí. Provádíme technické prohlídky silničních vozidel a měření emisí, kontrolu technického stavu,.


Ceník služeb platný od 1. Vylepení náhradní nálepky STK , 1Kč. Na žádost zákazníka částečná, 4Kč. TP na žádost zákazníka - částečná. TP před registrací - IDV z . Evidenční kontrola vozidla dovezeného ze zahraničí. Společnost STK Sovetice s. Motocykl, 7Kč, 3Kč.


Přípojné vozidlo nebržděné, 7Kč, 3Kč. Už nikdy nezapomenete na blížící se termín technické prohlídky. CENY SLUŽEB PROVÁDĚNÝCH TECHNICKÝCH PROHLÍDEK STK AUTOL OLOMOUC - STK 38.


Ceny jsou včetně DPH a platné od 1. Druh vozidla, Pravidelná tech. Vystavení opisu protokolu TK, 10- Kč. STK ) je oprávněna pro provádění technických. STK Klášterec nad Ohří je certifikovaná a podléhá pravidelným. Jednostopá a tříkolová motorová vozidla s celkovou hmotností do 1. LA, LC a LB moped) a přípojných vozidel k nim, 64-.


Prohlídka nařízená po silniční kontrole. Osobní automobil M 9Kč. Nákladní automobil N 9Kč. Automobil s pohonem PB, 9Kč. Provádíme pravidelné technické prohlídky, evidenční kontroly a měření emisí.


Rezervujte prohlídku telefonicky nebo nás navštivte v Ústí nad Labem nebo . Prohlédněte si náš ceník technických kontrol a měření emisí. Informace a aktuální ceník kontrol na stanici technické kontroly Plzeňská STK s. Srovnání cen STK v okolí. Vítáme Vás na stránkách naší stanice technické kontroly STK Rybnice s. Povinné technické prohlídky, cena vč. Zde provozujeme stanici technické kontroly a stanici měření emisí. STK neboli stanice technické kontroly ověřuje technický stav všech vozidel.


Pojďme se podívat, jak to letos bude s STK a emisemi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...