pondělí 8. února 2021

Zkoušečka trysek

Zákazník si stěžoval na nepravidelný běh studeného motoru a výpadky v chodu motoru. Po ohřátí motoru se chod. Stolní zařízení pro kontrolu těsnosti vstřikovacích trysek paliva motoru automobilů.


Hliníkové provedení s plastovou nádobou pro zásobu a sběr. Tento tester slouží pro měření otevíracího tlaku, těsnosti, tvaru paprsku rozstřiku, vstřikovacích trysek dieselových motorů pro většinu automobilů a náklaďáků. BOSCH EFEP 60H umožňuje také nastavení otevíracího . Pozorně si aukci přečtěte. Velmi robustní přístroj pro kontrolu a nastavení otvíracího tlaku vstřikovacích trysek , rozstřikovaného paprsku a těsnosti . Datum výroby: Záznamy opravny: Datum prodeje, razítko, podpis: ZÁRUČNÍ LIST. Prodám zkoušečku trysek NC25 cena 1. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Další názvy: Common-Rail tester. Přenosná zkoušečka vstřikovačů NC 25 výrobce Motorpal, starší typ, ale dodnes se vyrábí a je zcela nová, možnost zkoušení vstřikovače přímo na motoru. Poté, co proběhl zátěžový test trysek , můžeme v odměrném válci vyhodnotit, je-li některá z. Diagnostické zařízení JET TESTER vyvinula firma Magneti Marelli.


ZKOUŠEČKA TRYSEK NC 25NC 2- inzerce, prodám. K1 Tlakoměr a všechny přístroje s tlakoměry, např. K1 Analyzátor výfukových plynů, ověření , 1. Jsme profesionální výrobce trysek trysek a dodavatelů v Číně, se specializuje na poskytování vysoce kvalitních výrobků s nízkou cenou. PŘÍSLUŠENSTVÍ DODÁVANÉ NA OBJEDNÁVKU Vzduchový čistič pro velmi prašné prostředí. Příslušenství dle dohody . Jeden ze dvou zvedáků na automobily.


Doplňovač chladícího media klimatizací. Tester palivových trysek. Diagnostika a opravy vstřikovacích trysek benzínu Jet Servis Hradec Králové. Standardním postupem ochrany bazénové technologie je snížení hladiny bazénové vody pod úroveň trysek , aby nedošlo k pronikání vody do rozvodů a jejímu . Nabízím zkoušečku trysek pro diesel motory.


CR, ultrazvuková pračka trysek Sonic, tlakové trubky pro rotační čerpadla atd. Dražba vybavení dílny: kompresory, ruční nářadí, svářečky, zkoušečky trysek , odpočet DPH. Zouvačka pro montáž a demontáž pneumatik, 61. Po napojení zkoušené trysky na čerpadlo se kontroluje pulzující tlak vstřikovací trysky, tzn.


Zařízení umožňující přesnou kalibraci vstřikovacích trysek benzínových motorů v různých režimech jejich použití. Pokud se rozteč trysek vašeho rámu bude odlišovat od hodnot. Každý tester koncovky je dodáván s čisticím kartáčem trysek TeeJet v odkládací.


Zkoušečka trysek

Bench, palivového čerpadla zkušebním stavu trysek tester - Xinan. Vysoká kvalita vstřikovače paliva tester čistič výrobce a dodavatel v Číně se let zkušeností. Hlavními výhodami jsou vysoce kvalitní výrobky, konkurenční ceny.


Zkoušečka trysek LR DET 05.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...