úterý 2. února 2021

Zouvačka a vyvažovačka

Zouvačka a vyvažovačka

Prodám zouvačku a vyvažovačku značky Univer. Zouvačka na 380V, kola od R10-R18. Nejžádanější zouvačka vyvažovačka.


Zouvačka a vyvažovačka

Rychlá doprava, zajištěné zaškolení i záruční a pozáruční servis. Stovky spokojených zákazníků. Prodáváme co máme osobně odzkoušené v našich provozech. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů zouvačka vyvažovačka.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Vlastností vyvažovačky kol ATS je moderní a ergonomický design, energeticky úsporný provoz, . Set PROFI – sada profesionální pneuservisní techniky od . Nejprodávanější kombinace různých typů zouvaček a vyvažovaček za zvýhodněné ceny. Automatická zouvačka Golemtech, funkce, kalibrace. Ke každému setu je navíc možnost přiobjednat doplňkové zboží jako . Prosím o radu, budu vybavovat nový pneuservis a chtěl bych se s Vámi poradit do jaké značky bych měl jít. Poloautomatická zouvačka je určena pro montáž a demontáž pneumatik osobních, lehkých,. Elektromotorová elektronická vyvažovačka kol osobních a lehkých . Jedná se o použité stroje z předváděcích akcí.


Zouvačka a vyvažovačka

Stroje jsou v dobrém stavu. Při rychlém jednání výrazná sleva! Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


Zdárek bando:) udělal jsem klukům pár zouvaček na závody a domácí přezutí a mám doma ještě tři kousky,tak kdyby jste měl někdo zájem,tak . S volitelným příslušenstvím je vyvažov. Zdravím, moje přítelkyně tu má založenou registraci a tak toho využiji abych se jen zeptal jestli neznáte někdo značku Bright? Vyvažovačka (statická) motocyklových kol MotoProfessional.


Sada poloautomatických strojů za zvýhodněnou cenu . Cenově zvýhodněný pneuservisní komplet - vyvažovačka ATH HEINL Wa zouvačka ATH M32. Dostal jsem poptávku na revizi pneuservisu včetně spotřebičů. Poslední revize prý proběhla tak, že mezi spotřebiči jsou i vyvažovačky a . Dvourychlostní automatická zouvačka Golemtech pro montáž a demontáž . Naše společnost nabízí velký sortiment hydraulických zvedáků, mobilních zvedáků, zouvaček pneumatik, vyvažovaček kol, svářeček, kompresorů, utahováků . Hledáte zouvačka vyvažovačka Cormach? Procházejte největší české bazary najednou.


Jako doplňkovou činnost do dílny bych chtěl přezouvat kola na osobáky, dodávky. Mám strach koupit něco použitýho z Itálie, takže přemýšlím o . Set PROFI – praktická souprava profesionálního pneuservisního vybavení od výrobce Golemtech Sada obsahuje nůžkový zvedák s kotvením do podlahy s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...