středa 23. září 2015

Autoopravna plzeň

Autodílna, autoopravna , příprava a realizace STK na míru, měření emisí, mechanické, lakýrnické, karosářské práce, pro osobní, dodávkové vozy, auta, . SHS autoopravna Starý Plzenec - autoservis, autoopravna , diagnostika BOSCH provádí. Autoservis, autoopravna , příprava vozu na stk, opravy aut Plzeň. Jak nás hledáte: autoservis Starý Plzenec, autoservis okolí Plzně , . Nechte si prohlédnout váš vůz před dovolenou za akční cenu 15-Kč.


Jsme servis se vstřícným přístupem.

Provádíme kompletní opravy automobilů všech značek a typů. Rychlý autoservis všech značek aut. Příprava a provádění STK. Váš automobil Vám připravíme na STK a zajistíme i samotnou STK. Zjišťujeme kompletní pneuservis . Autoopravna Jedlička poskytuje služby zákazníkům více než let.


Opravy po haváriích včetně spolupráce s lakýrníkem. Touškov - autoelektro, diagnostika BOSCH.

Seřizování motorů, světel, diagnostika motorů, seřizování vstřikování a zapalování BOSCH. Prezentace firmy Feureisl Karel - autoopravna na portálu REGIONPLZEN. Poznejte Renault MEGANE v AUTO CB Plzeň ! Dacii se podařil historický rekord. Opravy vozů všech typů a značek, klempířské a lakýrnické práce. Diagnostika vozidel, kompletní vyřízení pojistné události, autopůjčovna,.


Jste z Plzně a okolí a hledáte levný autoservis ? Hledáte autoservis Plzeň ? Klempířské práce příprava a zajištění STK, diagnostika Bosch. Jsme zaběhlá autoopravna a pneuservis nedaleko Plzně (cca 10Km), která se svým klientům nabízí kvalitně odvedenou práci rovnající se značkovým servisům. Petr Matas – autoopravna.


Pro své zákazníky zajišťuje veškeré opravy vozidel, jejich servis, včetně specializovaných. Opravy a servis, opravy karosérií, diagnostika motoru, náhradní díly, tažná zařízení Plzeň. Zajišťujeme kompletní servis po nehodě (vyřízení pojišťovny, náhradního vozidla).


Auto - Alf servis, K jezu 3 Plzeň – Božkov, Tel. Jsme autorizovaný prodejce a servis vozů ŠKODA, RENAULT, DACIA a servis FIAT. Svěřte své auto odborníkům v Autokomplet 91.

Nabízíme kontrolu emisí, STK, autoservis a prodej náhradních dílů Opel a Škoda v Plzni. AUTOOPRAVNA - KADLEC MIROSLAV. Kraj: Plzeňský cz Česká republika . Pražská 24 Městec Králové, Czechia,. Pecihrádek 65 Plzeň 1-Bolevec, Czechia,. Servis osobních automobilů všech typů a značek.


Nově Vám přestavíme benzínový automobil na ethanol . Provoz pneuservisu a odtahové služby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...