úterý 15. září 2015

Chiptuning opava

STK - stanice technické kontroly - provádí tecnické prohlídky pro osobní automobily, evidenční kontroly, dovozové prohlídky, přestavby a měření emisí benzín, . Technická prohlídka, Cena. Vozidla kategorie L, 5Kč. Přípojné vozidlo k traktoru . Rezervujte prohlídku telefonicky nebo nás navštivte v Ústí nad Labem nebo . Měření emisí všech zážehových a vznětových motorů. V naší STK provádíme evidenční a technické prohlídky vozidel do 3. STK pro osobní a užitková vozidla do 5t, dovozy vozidel, evidenční kontroly. Kč Před registrací vozidla L, O – dovoz z EU ‎: ‎990.


Vystavení opisu protokolu TK. Ceny jsou včetně DPH a platné od 1. Ceník služeb STK Ústí nad Labem. Stanice technické kontroly a měření emisí - Petřvald. Možnost platby platebními kartami.


Nabízíme vám své služby v oblasti provádění technických prohlídek, technických kontrol a měření emisí. Opravdu platíme za STK a měření emisí v ČR hodně? Na to se lidé z ÚAMK zeptali odborníka na problematiku měření emisí Libora . STK Centrum Vizovice Vám nabízí kompletní služby v oblasti technických prohlídek a. Opakované měření emisí : ​. Provozovna STK Ostrava-Hrabová. V sobotu vás rádi obsloužíme v naší provozovně STK Třebovice.


Druh prohlídky, Typ vozidla, Cena v Kč vč. Pravidelná, M1-N 89. Ceny všech služeb si můžete prohlédnout v přehledném ceníku.


STK Hranice zprostředkovává technickou kontrolu a měření emisí v rámci platných legislativních norem. Příplatek za samostatné STK bez měření emisí , 3Kč. Přívěsný vozík nákladní . Benzín – úřední měření emisí. Diesel – úřední měření kouřivosti. Na žádost zákazníka, 89- Kč.


STK stanice technické kontroly Folda sro Raspenava Frýdlant v Čechách Liberec Nové Město. Osobní a užitkové automobily M N1. Evidenční OT, T, 60-Kč.


Zajistíme technickou prohlídku, měření emisí , evideční kontrolu nebo . Provádíme STK kontroly ve městě Šternberk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...