čtvrtek 3. září 2015

Oprava elektromotorů

Oprava jednofázových a třífázových elektromotorů. Nízké ceny a krátké termíny oprav. Nabízíme - osobní přístup a kvalitní služby za zajímavé ceny, . Naši zkušení mechanici rychle a spolehlivě opraví elektromotor jakékoli značky, typu i velikosti – od malých elektromotorů do kW až po elektromotory s . Jste z Prahy a hledáte firmu, která se specializuje na prodej a servis elektromotorů , čerpadel a elektrických strojů?


Jak poznat závadu elektromotoru Občas se stane, že motorový přístroj začne vydávat zvuky a pachy vcelku podivné a nezvyklé.

Provádíme opravy a servis elektromotorů , opravy čerpadel, zalévání vinutí elektro motorů. Osoustružení opáleného komutátoru stejnosměrného sériového 3kW motoru. Znojemsko, Znojmo, opravy civek. Prodej elektromotorů , uhlíků, kondenzátorů.


Zabýváme se především opravami asynchronních elektrických motorů. Opravíme jednofázové a třífázové elektromotory. Sídlíme v Praze, pro více informací . DNK servis - opravy a servis elektromotorů a čerpadel v Brně, čerpadla ponorná, kalová, bazenová, teplovodní oběhová, elektromotory. Kvalitní opravy elektromotorů a generátorů, převíjení elektromotorů, transformátorů, elektromotorů sekaček, drtičů, senometů, vodáren a ČOV, brzdných .

Společnost ELMOT nabízí servis a prodej el. Vítejte na stránkách sdružení podnikatelů ELMOT. Naše společnost existuje . Nabízíme prodej a servis: elektromotory , elektrické čerpadla, elektrické ruční nářadí, sekačky, mulčovače, křovinořezy, zahradní traktory, motorové pily, svářecí. Je záruční opravnou elektromotorů SIEMENS a také jejich prodejcem. Dále se zabývá domovními i průmyslovými . Levné a rychlé opravy elektromotorů , cívek, traf a čerpadel.


Zadejte si poptávku online a my Vás budeme ihned kontaktovat. Provádíme servis asynchronních elektromotorů od kW až do kW včetně . Zdeněk Frank, asynchronní, komutátorové elektromotory , generátory, náhradní díly, opravy , převíjení, navíjení, příslušenství, Siemens, Atas, MEZ, čelní, šnekové,. Elektromotory – prodej, servis a opravy. Firma PAVEL STÄRZ provádí servis motorů na 4V všech typů a značek bez omezení a opravuje i některé motory na . Výroba a služby elektromotor.


Provádíme prodej a servis elektromotorů výrobce Siemens, čerpadel a jiných strojů a přístrojů. Převíjení poškozených vinutí. Specializujeme se na asynchronní elektromotory a čerpadla. Po domluvě je možné zajistit či opravit i další elektrická zařízení.


Opravy asynchronních elektrických motorů.

Zajišťujeme kompletní službu . Ať už se jedná o opravy poškozených elektromotorů či úpravy funkčních zařízení, pomůžeme. Se zkušeným týmem prozkoumáme všechny možnosti a . Služby v oblasti výroby,instlace a oprav elektrických strojů a přístrojů podložené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...