středa 18. listopadu 2015

Brzdový třmen ford focus

Umytí a vyčištění vozidla v místě Vašeho bydliště nebo kanceláře. Stanice ručního mytí u nákupního centra. Námi používané přípravky obsahují mnoho . Unikátní technologie, při které se odstraňují nečistoty z aut jinak než pomocí vody , tzv. Nemusíte nikam my přijedeme k Vám.


Kvalitní služba mobilní mytí aut.

Máte špinavý automobil a nechce se vám s ním do myčky? Chytré mytí aut -autokosmetika a jiné příslušenství pro suché mytí aut a detailing. Auto jako leštěnka, čisté, brilantně naleštěné a ochráněné za pár minut. Mobilní čištění přímo na.


Nabízíme výběr z několika programů mytí ! Zajistíme autofólie, polepy aut , bezpečnostní fólie. Ochraný nástřik podvozku pro dlouhodobou ochranu proti korozím, speciální mytí podvozku, čištění a . Přijede kamkoliv budete potřebovat, vůz vám umyjeme . Praze a okolí, ale nejen tam.

Ekologické mytí vozidel bez použití vody. Máme Vaše auto a naši práci rádi! S autem se nebude nijak manipulovat, zůstane po celou dobu mytí na stejném místě.


Radlická 22 Praha Nové Butovice. Parní ruční mytí auta je proces čištění exteriéru a interiéru vozu pomocí páry. Pára je neodmyslitelnou součástí úklidových služeb díky . Ruční mytí a voskování vozidel. Aktuální katalog firem v kategorii mobilní mytí aut. Provozování pneuservisu a poskytování ručního mytí.


Mikulovice, Hlucholazská mapa. Parní myčka je novinka v bezdotykovém ručním mytí aut. V současné době projekt je aktivně.


Představujeme Vám inovativní, v Evropě stále populárnější . Tepování sedaček , ruční mytí aut , mobilní čištění. Leštění laku, renovace volantů a jiné. Mytí auta navíc není jednoduchý proces. Klasické automatické myčky silně poškozují lak a ruční zaberou příliš mnoho času.


Jste mobilní a šetrní k životnímu prostředí.

Jednou z největších výhod tohoto mytí aut je to, že může být instalováno na vynikajících místech , jako jsou parkoviště . Dezinfekce vzduchotechniky. Hloubkové tepování sedadel a čalounění. ECOSMART RU je unikátní přípravek pro mytí automobilů, motocyklů a jiných povrchů bez použití vody.


Kompletní mytí vozů a čištění interiérů provádíme výhradně ručně a parní cestou. Parní mytí je moderní mobilní a ekologická forma mytí vozidel. Dále nabízíme čištění exteriéru i. Profíci se postarají, aby se z vašeho čuníka stalo nablýskané fáro. Základem je velmi výkonný parní . Mycí linky, ruční mytí aut , mycí box, tlakové myčky a automyčky to vše zajišťuje firma.


Důkladné ruční parní mytí karoserie včetně vysušení mikrovláknovou utěrkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...