pondělí 23. listopadu 2015

Naplnění klimatizace cena

Ceník plnění klimatizace. Klimatizace osobních a dodávkových vozů plníme plynem R134a. Pravidelná údržba klimatizace Vašeho vozu je nutností, na kterou. Servis klimatizace ceník.


Ceny úkonů a spotřebních materiálů pro servis klimatizace systému R134a.

Možnost mobilního plnění a kontroly - nutno sjednat předem - cena 30-. KLIMATIZACE , dezinfekce klimatizace ozónem včetně čištění klimatizace a opravy klimatizace. Do ceny není zahrnut materiál, který se spotřebuje při údržbě klimatizace a test těsnosti. V naších pneuservisech Ostrava a Šenov zajišťujeme plnění , dezinfekci a čištění.


Nejdražší součástí systému klimatizace je kompresor, jehož cena se . Plně automatickým přístrojem odsajeme staré chladivo, čímž. Podívejte se na modelový rozpočet ceny plnění klimatizace. V servisu nebo svépomocí?

PLNÍME KLIMATIZACE NEJLEVNĚJI ! Plnění okruhu klimatizace mediem R134a Dopl. Desinfekce klimatizace ozonem O- cena 39- Kč. Standardní plnění okruhu klimatizace - cena 49-Kč s DPH.


Akce-na plnění klimatizace. Komplexní servis autoklimatizace. U nás nemáme žádné absurdní poplatky, za připojení stroje na plnění klimatizace. Dezinfekce klimatizace ozónem. Cena chladiva dle ceníku.


Odsátí, základní tlaková zkouška, regenerace, naplnění - R134a, 50-, 50-, 50-. Novinka - čištění, plnění a dezinfekce klimatizací osobních,. Naplnění náplně klimatizace včetně doplnění chybějícího množství.


Opravujeme hliníkové trubky systému klimatizace či hadice za přijatelné ceny. Opravy autoklimatizací jsou v dnešní době jednou z našich hlavních činností, . Na případné doplnění chladiva . U nás provádíme revize, odborný servis klimatizace, opravy okruhu autoklimatizace a plnění klimatizace ekologickou náplní R134a. Orientační ceny Klima servisu:.

Zaplatíte podle toho, jaký máte v automobilu druh klimatizace. Kontrola, údržba a plnění klimatizace se vyplatí! Opravy trubek a hadic systému auto klimatizace chladičů-repasované díly. Rozdíl mezi množstvím odčerpaného a naplněného chladiva je účtován gram = Kč.


Užíváme nejmodernější přístroj firmy Bosch pro výměnu klimatizačního plynu (R 134a) a doplnění speciálního oleje pro mazání kompresoru klimatizací. Dnes ušetříte 2Kč díky slevě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...