pátek 6. listopadu 2015

Parfémový olej

Popis produktu : Popis parfému: orientální, vzácná esence ve formě oleje - Attar Základ: Šafrán . Tento koncentrovaný parfémový olej se svěží květinovou vůní Blanche se ukrývá v praktické ampulce s kuličkovým aplikátorem, kterým se nanáší na pulzní body . Skvostný parfémový olej , který za zlomkovou cenu nahradí luxusní arabské krásky jako olej Khaltat Al . Parfémové svádění s Andreou W. Archetyp Čarodějka s nádechem nevinnosti Panny Smyslné orientální květiny s exotickým kořením, pačuli a ambrou, ml parfémový olej s kuličkou. ERVENÝ MOŠUS PARFÉMOVÝ OLEJ. Vítejte (nejen) v Egyptě! Tento parfémovaný aroma olej vás svojí intenzivní kořeněnou vůní zavede do Arabského světa . EL NABIL ( parfémový olej ) . MAGNOLIE magnolie: magnolie a její smyslně sytá kořeněná vůně prostoupí každé místo.


Vyrobený z esenciálních olejů dodávající svěží a . Med - Uklidňuje, uvolňuje, vyrovnává, navozuje pocit tepla. Dřevitá a jasná vůně vetiveru se zemitými, kouřovými a oříškovými tóny. Pochází z jihozápadního Haiti.


Měla jsem možnost také vzoreček ozkoušet a jsem z něj opravdu nadšená! Nebezpečné výrobkyKosmetické přípravkyNebezpečný výrobek – Black Afghan, zn. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Výběr alkoholických nápojů je vždy velmi důležitým a důkladným obchodem, který vyžaduje určitý čas a úsilí.


Parfémový olej

Koneckonců, chci vyzvednout vůni, . Omlouváme se, ale nenašli jsme žádný produkt v této kategorii. Koncentrovaný parfémový olej. Jovan Musk parfémový olej bez rozprašovače 7ml Jovan Musk Oil je pro toho kdo hledá čistý parfém, který v sobě skrývá tajemství elegance a jemnou vůni . Vzdorujte konvencím s vůní Red Musk. Náš parfémový olej Red Musk je kapka intenzivně kořeněného pižma s horkými tóny skořice a tabáku. Inzerát AL MU´TALI Makkaj, parfémový olej.


Vyškov, cena 430Kč, od ještěrka na Sbazar. Popis: Prodám luxusní parfemový olej AL MU´TALI CPO od . Arabský parfém Vůně, díky které se srdce začíná tlouct rychleji a všichni se budou za Vámi otáčet. Tato vůně spojuje v sobě noty citrónu, růže, oudh a musk. Kvalitní přírodní parfémové oleje vhodné do aroma lampy, pro výrobu mýdel, masážních olejů, tělových a pleťových krémů a jiné kosmetiky.


Parfémový olej

Tóny pižma tvoří smyslné svrchní tóny, probouzejí a stimulují smysly. Bez alkoholu, sametově smyslná vůně. Pokud hledáte nejlepší pižmo vonný olej , pak už . Tyto vůně dlouho voní a obohatí vaše produkty výrazem a charakterem.


Ambra - pro vytvoření magické harmonie rafinovanosti a elegance. Současná a neodolatelná Ambra, intenzívní vůně vzácné pryskyřice. ANABIS SANRIO parfémový olej ml ANABIS.


Parfémový olej

Brand: Annabis (Czech Republic). The incarnate seduction of the Oriental scent opens. Vůně je typicky růžová, sametově květinová, smyslná a okouzlující. Objeml Vůně: typicky růžová, vznešeně květinová, hluboká a smyslná Výška: cm . Jedná se o parfémový olej ve skleněném flakonu s uzávěrem zlaté barvy ozdobený červeným kamínkem s aplikační kuličkou roll-on.


Tradičně se začínají nanášet na prstech u nohou, dále přes podkolenní . Vyberte si v nabídce ELNINO.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...