čtvrtek 26. listopadu 2015

Hotel opat kutná hora

Servis hydraulických čerpadel a motorů. Nechte si své agregáty opravit. Opravy dvoucestných rypadel, kolových nakladačů, smykových nakladačů, sacích. Opravy hydraulických čerpadel, hydromotorů – pístových, . Sunfab a Leduc, Parker, .

Slušovice - Služby a řemesla - PEDKOV - Opravy čerpadel a hydromotorů Slušovice. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše.


Zajišťujeme opravy hydromotorů a hydročerpadel. Naše firma se zabývá opravami hydraulických čerpadel a hydromotorů domácí a zahraniční výroby. Firma se sídlem ve Slušovicích klade . Má bohaté zkušenosti se servisem a opravou hydraulických . Specializujeme se na opravy technologických zařízení se zaměřením na servis a.

Jednoúčelová hydraulická zařízení, pneumatika, hydraulika - vývoj, výroba, servis. OPRAVA LAMELOVÝCH A PLANETOVÝCH HYDROMOTORŮ. V rámci služeb havarijního servisu, údržby a zakázkové výroby nabízíme opravy hydraulických čerpadel a hydromotorů. Jsme schopni opravovat čerpadla . Neuvěřítelna cena na Oprava hydromotorů v Brno (Česko) od společnosti Ardent technology, s r. Velký výběr kvalitních služeb za dostupné ceny. Dále provádíme opravy všech druhů hydraulických čerpadel, hydromotorů a . PEDKOV – opravy , servis, výměny, hydraulická čerpadla, hydromotory Zlín.


Například opravy hydromotorů , válců, čerpadel a hydraulických agregátů. Potřebujete zajistit opravu čerpadla? Výroba, prodej a opravy tlakových a hydraulických hadic, hydraulických válců a. Náš profesionální servisní tým se postará o vaše komponenty a zajistí, aby po opravě fungovalo vše podle vašich představ. Provádíme také opravy hydromotorů. Motory jsou rozděleny podle objemu, tlakové zatíženosti, průtoku, . Zabýváme se opravami hydraulických čerpadel a hydromotorů domácí i zahraniční výroby.


Zajistíme opravy zubových, pístových axiálních, pístových radiálních, . Nabízíme široký sortiment hydraulických prvků a strojních součástí na jedné adrese.

OPRAVY ČERPADEL A HYDROMOTORŮ zubových, pístových axiálních, pístových radiálních, lamelových. Praga V3S , Multicar , Zetor, nádstavby. Autobusy a ostatní eurotrucky. Výměnné středisko autoagregátů.


Pomocí specializovaných měřících přístrojů posuzujeme technické parametry, technický stav a provádíme doporučení pro servisní opravy , které realizujeme. Oprava a prodej zemních a stavebních strojů typů UNC, UN, DH, lesní, komunální techniky, hydraulických ruk, nosičů kontejnerů a hydraulických čel. V současné době je sortiment oprav rozšířen o výrobky firmy: Bosch Rexroth, Poklain atd.


Prodej pojezdových koncových hydromotorů pro všechny typy bagrů a minibagrů. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...