pondělí 19. února 2018

Castrol edge 5w 40 1l

Sada na renovaci světlometů. Obnoví zažloutlé a mlhavé světlomety do původního křišťálově jasného stavu bez škrábanců. Tato sada obsahuje vše potřebné . SADA NA RENOVACI A LEŠTĚNÍ SVĚTLOMETŮ.


Jedno balení vystačí na renovaci a vyleštění povrchu předních a zadních světel osobního automobilu.

Aladinova lampa si poradí se zažloutnutím nebo slepnutím světel. M, renovace, světlomet, obnovu autosvětel,. Velká sada k renovaci a leštění světlometů.


Rychlé a snadné opravy světlometů. Předpokládané dodání: Zítra 3. Instruktážní video z renovace povrchu světlometů sadou CAREX pomocí. Hledáte sada na renovaci světlometu ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost. Revoluční sada na renovaci a čištění světlometů od Amerických Meguiars. Pak chrání nejsilnějšími UV blokátory. Vhodné bez demontáže světlometů do plochy cca m2.


Ani silná oxidace a zmatnění světel už Vás nemusí. Ušetřete peníze renovací světlometů , namísto abyste kupovali nové. Získejte slevu na nákup Philips produktů.


Vynikající hobby souprava pro obnovu - jemné přebroušení a vyleštění - čirých světlometů. Jemná a přesná práce, rychlý a vynikající výsledek. Pistol pak můžete použít . Díky této sadě na leštění a renovaci světlometů , leštění světel od společnosti 3M v několika krocích navrátíte ztracený lesk světlům Vašeho vozu. TURTLE WAX sada na OBNOVU a RENOVACI SVĚTLOMETU. Přípravek na jednoduché odstranění zažloutnutí, zmatnění a jemných škrábanců na plastových světlometech.


Ošetřené povrchy budou trvale chráněny před . QUIXX určená pro snadné vyleštění a zakonzervování světlometů určená na obnovu matných, zažloutlých a zanesených světlometů automobilu jedinečné. Renovační sada k mechanickému odstranění poškozené vrstvy světlometů.

Přípravek na odstranění zažloutnutí, zmatnění a drobné škrábance na plastových světlometech a podobných dílech. Kompletní sada profi nástrojů a příslušenství pro renovaci světlometů od německé firmy RODCRAFT. Díky této sadě obnovíte vzhled světlometů nebo plexiskla, které jsou poškrábané, zoxidované nebo zažloutlé. Přicházíme na trh se sadou, která vyniká jak cenou, tak jednoduchostí. Sady na renovaci světlometů a profesionální koncentrovaná, vysoce účinná.


CAREX sada na leštění a ochranu povrchu světlometů - malá. SADY NA RENOVACI poškozeného povrchu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...