pátek 16. února 2018

Čerpadla benešov

EKÁTE NA SERVIS SVÉHO STROJE? Nečekejte a půjčte si některý z níže uvedených motocyklů. V areálu Kartarena Cheb je provozována půjčovna motocyklů pro veřejnost společností MALCOR MOTO s. Neváhejte a přijďte prožít neopakovatelný . Připravili jsme pro Vás opět velice zajímavou akci. Nemáte potřebné finanční prostředky .

Nabízím zapůjčení motocyklů. Krajina Českosaského Švýcarska je jako stvořená pro výlety. Můžete ji poznat ze sedla motocyklu.


Chcete si půjčit silnou americkou motorku, která má duši a stala se legendou? INDIAN CHIEFTAIN LIMITED. Celodenní kurz offroadové jízdy na motocyklech Honda Africa Twin. Kurz včetně zapůjčeného motcyklu stojí 4. Při zapůjčení motocyklu je nutné složit .

Zajistíme profesionální servis Vašeho BMW motocyklu v oblasti záručního i pozáručního charakteru, o který. Po dobu servisu si můžete u nás zapůjčit motocykl. Nejste si jistí, že vám vybraná motorka či skútr sedne?


Nebo si zkrátka jen chcete udělat pěkný víkend? Pak je tu pro vás nabídka motocyklů a skútrů k zapůjčení. Minimální doba pro zapůjčení motocyklu jsou dva dny. Vyzkoušejte dvoukolé mazlíky na cesty. Najděte si půjčovny a zapůjčovatele v Česku nebo na Slovensku.


PRONÁJEM LUXUSNÍCH MOTOCYKLŮ : Pronajímáme motocykly všem držitelům platného řidičského oprávnění sk. Pro zapůjčení motocyklu musí být splněny následující podmínky. Je skutečným terénním motocyklem , který je stejně jako . V případě, že se domluvíme na delší době zapůjčení motocyklu , bude tato jízda zpoplatněna dle tabulky viz níže.


Pokud si zakoupíte motocykl do měsíců od . Půjčovna motocyklů za skvělé ceny. Přijďte si vyzkoušet pocit volnosti, který motorka nabízí bez nutnosti jí vlastnit. V naší půjčovně je vám k dispozici celkem skútrů.


Jedná se o skútry TAURIS FUEGO od renomovaného rakouského výrobce EnMoto.

Při zakoupení voucheru na zapůjčení motocyklu od 1. Platnost voucheru je omezena do 31. Kvalitní prodejce ojetých motocyklů různých značek a provozovatel půjčovny prověřených motorek. Motocykly BMW a akční ceny skladových motocyklů. Ceny půjčovného jsou příznivé a určitě si vyberete z nabídky pronajímaných motocyklů.


Pronájem motorek v Prostějově v g5moto je správnou volbou pro . Vámi vybraný model skútru či motocyklu , datum a . Stačí se domluvit na tel. ALIANTHOS nabízí služby nejvyšší kvality v oblasti půjčování automobilů a motocyklů za nejnižší ceny a také internetové nabídky. Je umístěn na Krétě v Řecku s .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...