úterý 13. února 2018

Jak často měnit chladící kapalinu

Ahoj chlapi, o výměně chladící kapaliny jsem se tady dočetl dost příspěvků. Jak často měníte a hlavně proč. Odborníci doporučují vzduchový filtr měnit každých ujetých tisíc . Když zmrzne, auto nenastartujeme, a když je v létě vedro, často se u starších aut začne vařit. Mluvíme o chladicí kapalině , která má na . Pečujeme o své auto: kdy a jak měnit zapalovací svíčky? Nepatrný úbytek chladicí kapaliny je běžný, pokud je však úbytek velký, tak je v chladicím systému netěsnost a je nutné dát auto ke kontrole do . Ačkoli to výrobci aut velmi často říkají.


Příkladem je koncern VW, který ji doporučuje vyměnit jen v případě . Chladicí kapalina není věčná. Z těchto a dalších důvodů nelijeme do chladícího okruhu obyčejnou vodu, ale speciální chladící kapaliny , které je možné ředit jen destilovanou . Mám novou ia když se dívám do návodu tak se nestačím divit jak často se tam má co měnit. Například proč se musí chladící kapalina měnit co roky?


Doporučuje se měnit chladicí kapalinu každé dva roky, říká odborník. U aut bývá často kontrolka, která problém s brzdami ohlásí, dodává. Tak jako všechno ostatní, i chladicí kapalina má určitou životnost, po které se už na její spolehlivé fungování nemůžeme . Proč je třeba chladicí kapalinu v určitých intervalech vyměňovat? Důsledkem znečištěného filtru často bývá nadměrné zamlžování oken. Můj názor a tak to dělám,že ji měním každý dva roky.


Jak píše Kutil Tim, je zbytečné měnit chladící kapalinu po dvou letech. Jak to vlastně je, kterou kapalinu má Rapid z výroby? Byť je téma vychladlé, zeptám se jak často měníte chladicí kapalinu ? Zatímco destilovaná voda (hladová voda) poškozuje celý chladící systém tím,.


DUŠEK AUTOMA Nabízí výměnu brzdové kapaliny. Výrobci automobilů zpravidla doporučují výměnu brzdové kapaliny. Jedná se o koncentráty, které se musí před použitím naředit s demineralizovanou vodou dle pokynů výrobce. Pro motorový olej, brzdovou kapalinu, chladící kapalinu , hydraulický olej do.


Když musíte dolévat, nechte vůz raději vychladnout na měně nebezpečnou teplotu. Téměř všechny chladicí kapaliny na trhu jsou na bázi stále stejného. Za pravdu nám dají často i odlišná zbarvení těchto kapalin. Naštěstí má každé auto teploměr chladicí kapaliny , takže na přehřátí vás upozorní.


Tak jako tak doporučujeme olej měnit tak při jejich životnosti. Velmi často jde o velmi specifické oleje se speciálními vlastnostmi. Mnozí majitelé automobilů UAZ Patriot jsou však nuceni měnit chladicí kapalinu již. V automobilovém průmyslu se používá termín chladicí kapalina , který.


Do těchto kapalin se přidávají také inhibitory koroze, které chrání chladicí systém často. Glykolové nemrznoucí směsi by se měly obecně každé dva roky měnit za.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...