čtvrtek 15. února 2018

Čerpadla rakovník

Ochrana proti kunám do auta s destičkami s VN. Zažene kunu díky elektrošoku vycházejícího z destiček s vysokým napětím, nabitých elektrickým proudem na . Závesný odpudzovač kún do auta MARDER KUGELN Pachový odpudzovač kún vo . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. CARTECHNIC ANTIMARDER SPRAY - sprej proti kunám 2ml.

Co kunám z auta nejvíce chutná? Sprej proti kunám WILDGUARD poskytuje trvalú ochranu pred ohryzením káblov a. Nestriekajte do interiéru auta ! Pred prvým použitím odporúčame umyť auto ! Atak odpuzující kuličky proti kunám. Odpověď je jednoduchá a to pojištění auta proti kunám. Nastoupili jste do zaparkovaného vozidla, ale za žádnou cenu jste ho nenastartovali .

Vyjměte tyčinku proti kunám z ochranného obalu a upněte ji do držáku. Jakmile pach vyvane, nasaďte novou tyčinku. Specifikace: Barva: Modrá Množství: 1 . Pachová ochrana proti kunám do auta - aromatická tabulka s životností měsíců.


Pro člověka velmi příjemně voní, kunu tento pach odpuzuje. Chráňte svoje vozidlo proti hlodavcom, ktorí s obľubou prekusuje káble a hadičky. Odvtedy používam sprej proti kunám a nemám problém. Je vhodný tiež na odpudzovanie myší, takže sa hodí do pivníc atď.


Ak máte poblíž zaparkované autá , kuny a hlodavce odplaší. Jednoduše se připevní v motorovém prostoru. Existujú tiež špeciálne spreje proti kunám , tie stoja okolo – eur. Je to nepríjemné pre nožičky šelmičky, takže do auta nelezú.


Zápachem odpuzuje kuny a další zvěř. Použití: pro osobní automobily, dodávky, . Plašič kun a hlodavců do auta 12V - LAS.

Odpuzovač kun a myší do auta - kHz . Vodotěsný odpuzovač kun do auta Kemo M180. Ultrazvuková a optická ochrana proti kunám SecoRüt. Chraňte svůj vůz proti hlodavcům, kteří s oblibou překusují kabely a hadičky. Vhodný taktiež pre montáž do auta , prístrešku pre auto, na povalu, do domu, . Držiak upevnite na čisté miesto v motorovom priestore (napr. na akumulátor). Vyberte tyčinku proti kunám z ochranného obalu a upnite ju do držiaka.


Podrobný popis: Slúži na ochranu káblov a drôtov pred kunami. Vzhľadom k jedinečnému, lepkavému ochrannému filmu sa kuny vyhnú ošetreným povrchom. Na zimu vyložte své auto novinami a obrňte proti kunám. Zabalte je do silonové punčochy a umístěte je pod kapotu auta.


Kunám vadí výrazný zápach, existují i spreje proti kunám. Já zahlíd kunu jak se předemnou schovala pod igelit do kompostu, . Kemo FG0SET elektrický ohradník proti kunám a mývalům. Kemo M094N odpuzovač kun do auta čtyřnásobný.


Rady a informace vám poskytne následující článek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...