úterý 3. března 2020

Stk karlovy vary jenišov

Stk karlovy vary jenišov

Karlovy Vary - Bohatice, Hroznětínská 4. Zkušební stanice technické kontroly má pověření Ministerstva dopravy na provádění technických kontrol vozidel před jejich . Zabýváme se problematikou automobilových technický prohlídek a inspekcí vozidel. Nabídka služeb STK a měření emisí. Osobní a užitkové automobily - (kategorie M N1). Jenišov, Daimlerova 2mapa.


Stk karlovy vary jenišov

Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad . Poslední prohlídky u této STK. Garanční a pozáruční servis. Mechanické, diagnostické, klempířské práce, příprava na STK a desítky dalsích kvalitních služeb Pema Automotive s. Kompletní opravy motorů včetně generálních oprav, . Naše firma Vám nabízí kompletní služby autoservisu.


Vaše auto Vám připravíme na STK a předvedeme. Změříme Vám emise, provedeme laserovou geometrii, . Je dokončena výstavba OC Globus, Makro, STK , prodejna koupelen SIKO a více jak 200 . Datum zahájení provozu stanice technické kontroly se stanoví na den. Přerušení provozování min. Vybrané referenční šikmé střechy firmy Kastos spol.


Stk karlovy vary jenišov

W TP, STK : Ano, ano Původ: ČR Serviska: Ano. Hledáte splehlivý autoservis, který zajistí přípravu Vašeho vozidla na STK ? Poskytují záruční a pozáruční servis aut. Mercedes-Benz A1- klima, nová STK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky

loading...